Gå till innehållet

Handläggande arkitekt

Annonsör
Per Öberg Arkitekt
Tjänst
Arkitekt
Ort
Stockholm
Sista ansökningsdag

Om oss

Per Öberg Arkitekt AB verksamt sedan 40 år tillbaka behöver förstärkning. Vi är ett team på 7 personer som jobbar som ett klassiskt arkitektkontor från första skiss till färdigt resultat. Vi följer upp våra projekt med beställarmöten, byggmöten och besök på byggarbetsplatser.
Teamet arbetar med privata bostäder, hotell och spaprojekt både i Sverige och utlandet. Våra projekt är ombyggnader av kulturhus och omsorgsfullt utformade nybyggnader med hög detaljeringsnivå och känsla för det antikvariska. Vi har också erfarenhet av att rita egna möbler till våra projekt i samarbete med duktiga hantverkare i Sverige. Vi har bland annat ritat soffbord till Svenskt Tenn.

Vi söker

Vi behöver stärka vårt team genom att rekrytera en ny medarbetare från och med 1:a september 2024. Vi söker dig som har minst 8 års erfarenhet och är van vid att leda och styra projekt av olika storlekar under alla skeden inklusive kontakt med beställare, myndigheter och entreprenörer. Du kommer jobba nära den nya VD:n på kontoret och till viss del ansvara för de projekt du leder.

Hos Per Öberg Arkitekt är det stort fokus på gestaltning, flöden, detaljer och vi brukar leverera allt från första huvudskissen till slutresultatet inklusive färgsättning, möblering och ljusdesign.
Arbetsspråket på kontoret är svenska och vi arbetar i Revit. En grundförutsättning för att vi ska kunna ta din ansökan i beaktning är att du kan svenska flytande i tal och skrift och behärskar Revit.

Skicka din ansökan med CV och portfölj till jobb@perobergarkitekt.com. Vi kommer att ta kontakt med dig om du fyller ovanstående villkor.

Sista ansökningsdag: 1:a augusti 2024

Varmt välkommen med din ansökan!

Annonsör
Per Öberg Arkitekt
Tjänst
Arkitekt
Ort
Stockholm
Sista ansökningsdag

Fler lediga jobb

Mer att läsa