Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vecka 33. Åtta kollegor på nya tjänster

Abdallah Azam är ny gruppchef för fastighetsutveckling på Klövern. Han toppar höstens första På nytt jobb som också innehåller nya medarbetare på WSP, Tengbom, BAU, Nyréns och en ny stadsarkitekt i Kristianstad.

Abdallah Azam är ny gruppchef för fastighetsutveckling på Klövern. Han har tidigare arbetat på Stadsbyggnadskontoret i Stockholm och på Nyréns. Han är utbildad på BTH.

Rebecca Deutsch är avdelningschef för WSP:s landskapsarkitekter i Stockholm. Hon har tidigare varit gruppchef på samma avdelning och kommer dessförinnan från Nyréns arkitektkontor och rollen som affärsstrateg.

Johanna Petersson är ny gruppchef för WSP:s landskapsarkitekter i Stockholm. Hon arbetar även som uppdragsansvarig landskapsarkitekt och är utbildad på SLU Ultuna.

Fanny Däldborg är ny inredningsarkitekt på Tengbom. Hon är nyutexaminerad från HDK i Göteborg. Hon har tidigare praktiserat ett år som inredningsarkitekt på Henning Larsen Architects i Köpenhamn.  

Marjorie Yeo är ny arkitekt på BAU. Hon är utbildad i England och i Lund och efter examen har hon arbetat hos Belatchew.

Caroline Närlinge är nyanställd arkitekt på BAU. Hon har utbildad sig till arkitekt vid Konglige Akademi i Köpenhamn.Josefin Dorkhom är ny avdelningschef för arkitekter och planerare på Tyréns Uppsala, Gävle och Västerås. Hon har tidigare varit vd på Horisont.

Adam Laurin är ny stadsarkitekt i Kristianstad. Han har en arkitektexamen från LTH och har arbetat cirka 15 år i offentlig tjänst, senaste sju åren på Boverket.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa