Nyheter

Tretton kollegor på nya jobb

6 september 2019

Jessica Ehrnst blir ny vd på BBH och toppar veckans rapport om arkitekter på nya jobb.

Annons
Annons

Jessica Ehrnst blir den 9 oktober ny vd påBBH arkitektur och teknik med drygt 20 medarbetare i Stockholm. Hon har tidigare varit managementkonsult på Projektengagemang och vd på Arkitema. Tidigare har hon jobbat som arkitekt på bland annat Tengbom och Wingårdhs. BBH:s nuvarande vd Olle Bertfelt blir styrelseordförande istället.

Yalda Boozari Bergström är nyanställd på Wester Elsner i Stockholm. Hon har tidigare varit anställd på Lomar arkitekter och är arkitektutbildad på Chalmers i Göteborg och Shahid Beheshti University i Tehran. Foto: Mats Bäcker

Annons
Annons

Anna Sundelin är ny arkitekt på Inobi i Göteborg. Hon har läst Arkitektur och teknik på Chalmers och gjorde ett år av sin master på École Polytechnique de Montréal. Hennes examensarbete utforskade social hållbarhet och gjordes i samarbete med Inobi.

Camilla Holmgren har tillträtt som operativ chef för Thomas Eriksson arkitekter. Hon är arkitekt med lång erfarenhet inom företaget och har tidigare varit teamledare för Arkitekturteamet.

Molly Möller är ny inredningsarkitekt på Murman arkitekter. Hon har lång erfarenhet, både från att ha drivit eget kontor och som anställd, och hon kommer närmast från Cederwall arkitekter.

Annons
Annons

Lena Orrberg är ny kontrschef för GKAK Stockholm, en del av koncernen Developing Design Sweden. Hon har tidigare arbetat i ledande roller på White arkitekter samt drivit eget arkitektkontor. Hon kommer närmast från rollen som ansvarig arkitekt på Brunnberg och Forshed arkitekter.

Marcela Parra är ny som teamledare på Cedervall arkitekter. Hon är arkitekt och kommer närmast från Origo.

Lisa Hedenkvist är ny landskapsarkitekt på Cedervall arkitekter. Hon kommer senast från Sven A Hermelin.

Annons
Annons

Jon Mjönes är arkitekt och ny på Cedervall arkitekter. Han kommer närmast från Codesign.

Kathrine Hemström är arkitekt och ny vice teamledare på Cedervall arkitekter. Hon kommer senast från Origo.

Frida Frogsjö är ny landskapsarkitekt på Cedervall arkitekter. Hon har tidigare praktiserat på kontoret och är utbildad på SLU Ultuna.

Annons
Annons

Lilianna Vazaiou är arkitekt och ny på Cedervall arkitekter och kommer senast från Tengbom.

Alexander Schoulgin är ny teamledare hos Cedervall arkitekter. Han är arkitekt och kommer senast från DAP.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel