Nyheter

Tio kollegor på nya jobb

21 september 2018

Både nyutexaminerade och erfarna seniorer finns i veckans rapport om arkitekter som fått nya jobb.

Annons

Elin Sundvall har anställts som arkitekt på Kod arkitekter. Hon är nyutexaminerad arkitekt från KTH med erfarenheter från arkitekturskolan ENSAP- Belleville i Paris och praktik hos Bergkrantz arkitektur. Foto: Måns Berg.

Johan Bjärnström är ny arkitekt på Nyréns arkitektkontor. Han är utbildad på KTH och har tidigare praktiserat på företaget.

Annons

Mari-Liis Männik är ny medarbetare i Urbana rum på Nyréns arkitektkontor. Hon är utbildad till arkitekt vid Kunstakademiets Arkitektskole i Köpenhamn och kommer senast från White arkitekter.

Linnea Algotsson är nyanställd arkitekt på Chroma arkitekter i Malmö. Hon är utbildad vid LTH och Bergen Arkitekthøgskole och har tidigare praktiserat på Tengbom i Kalmar och Arkitektkontor Arén i Malmö.

Stina Pettersson, arkitekt, har rekryterats till Ramboll i Malmö som Senior consultant. Hon har tidigare arbetat elva år i kommunal verksamhet varav de senaste åtta som projekt- och processledare i Helsingborgs stad. På Ramboll ska hon arbeta med uppdragsledning för stadsbyggnadsprojekt och utveckla tjänster inom stadsutvecklingssektorn.

Annons

Linda Teng är ny bostadsutvecklare inom studentbostäder på Akademiska Hus. Hon kommer senast från Semrén och Månsson där hon arbetade som utvecklingsstrateg med inriktning på små bostäder.

Mirja Henriksson är ny arkitekt på AIX. Hon är utbildad på KTH i Stockholm där hon tog masterexamen 2018. Under studietiden har hon också tillbringat ett år på PDT i Turin samt även praktiserat ett år på AIX.

Carl Samuelsson är ny inredningsarkitekt på AIX. Han är utbildad på Konstfack och Universitet der Künste i Berlin. Han är även utbildad möbelsnickare och har drivit egen designstudio. Han kommer senast från Nyréns arkitektkontor.

Annons

Malin Lydén är ny arkitekt på AIX. Hon är nyutexaminerad från Arkitekturskolan på KTH och har tidigare praktiserat och arbetat extra på Strategisk arkitektur.

Johanna Romedahl Stjernquist är ny arkitekt på AIX. Hon är utbildad på Arkitekturskolan på KTH och har tidigare praktiserat på AIX. Hon har även gjort praktik på Slottsarkitektkontoret på Stockholms slott och läst en termin på ETH Zürich i Schweiz.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel