Nyheter

På nytt jobb: Nyanställda inom landskap och inredning

1 april 2021

Nyrekryteringar på Karavan, Arqly och Murman finns i veckans rapport om kollegor som klivit vidare i jobbkarriären.

Annons

Johanna Nisses har börjat på Karavan. Hon är landskapsarkitekt baserad i Stockholm och kommer senast från Tengbom.

Sofia Hydén har blivit anställd hos Arqly i samband med att företaget etablerar affärsområdet arkitektur i Linköping. Hon har lång erfarenhet som landskapsarkitekt och kommer senast kommer från Afry och White arkitekter.

Annons

Kristina Jonasson är ny inredningsarkitekt på Murman arkitekter. Hon har lång erfarenhet som uppdragsansvarig inredningsarkitekt och kommer närmast från Wingårdhs arkitekter.

Carl Samuelsson är också ny inredningsarkitekt på Murman arkitekter. Han är utbildad inom inredningsarkitektur och möbeldesign och har tidigare drivit egen designstudio. Han kommer närmast från AIX arkitekter.

Minna Portinson är numera grundare och ägare av Kärnvirke arkitektur. Hon är utbildad vid Umeå universitet och Aarhus arkitekthögskola i Danmark och har praktiserat på Sweco architects i Östersund.

Annons
Är du arkitekt på nytt jobb?

Skicka en kort text med ditt namn, yrkestitel, ny tjänst samt eventuellt tidigare jobb och utbildning. Bifoga en liten porträttbild på dig med för- och efternamn som filnamn. Vi publicerar löpande här på webben och i papperstidningen. Skicka ditt bidrag till nyttjobb@arkitekt.se.

 

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel