Nyheter

På nytt jobb: Nya regionchefer i topp

11 september 2020

Två nya regionchefer toppar veckans rapport om arkitekter på nya jobb. Här finns också en ny stadsarkitekt, spännande nyrekryteringar på RISE, ACC Glas och Fasadkonsult och TOL samt tre nya delägare på Mandaworks.

Annons
Foto Maria Månsson

Anna Kerr har rekryterats som ny regionchef för region Norr hos Sweco architects. Hon är arkitekt, har tidigare bland annat varit Sverigechef på Arkitema och kommer närmast från rollen som affärschef för ISS i London. Anna Kerr tillträder den 12 oktober och ersätter Mats Persson som lämnar tjänsten efter 15 år som regionchef. Han fortsätter arbeta som arkitekt och med marknadsutveckling. Foto: Maria Månsson

Maria Grimmer blir ny regionchef för WSP:s projektledare i Stockholm. Hon är landskapsarkitekt med erfarenhet av flera ledande roller och har tidigare jobbat på till exempel Ramboll, Grontmij, Sweco och Tengbom.

Annons

Lisa Heller blir ny stadsarkitekt i Marks kommun i mitten av oktober. Hon kommer närmast från en tjänst som planarkitekt i Mariestads kommun, är utbildad arkitekt från Chalmers och har även studerat på HDK.

Paul Rogers blir teknikansvarig inom dagsljus på ACC Glas och Fasadkonsult. Han har sedan år 2000 arbetat som arkitekt och dagsljusspecialist på Byrån för arkitektur och urbanism.

Andreas Huss är ny arkitekt och stadsplanerare samt senior projektledare på Connected Societies RISE, Research Insitutes of Sweden, där han ska arbeta med utveckling av hållbara samhällen med hjälp av digitalisering. Han kommer senast från jobbet som projektledare på Sweco architects i Stockholm och är utbildad på Chalmers samt vid ETSAV i Barcelona.

Annons

Ganbat Choidogjamts är handläggande arkitekt på TOL arkitekter i Stockholm. Han är tillbaka på företaget efter att ha jobbat på Sweco architects i två år.

Sunna Pfeiffer, Manon Otto och Danny Bridson har blivit nya partners på Mandaworks och blir därmed en del av ledarskapet jämte grundarna Martin Arfalk och Patrick Verhoeven.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel