Nyheter

På nytt jobb: Ny Sverigechef för Arkitema

16 oktober 2020

Arkitema architects nya Sverigechef Susan Schack toppar veckans rapport om kollegor som klivit vidare i jobbkarriären. Här finns även nya medarbetare på Strategisk Arkitektur, Studio Stockholm och Rundquist.

Annons
Foto Arkitema

Susan Schack har utsetts till Sverigechef för Arkitema architects. Hon var en av dem som flyttade med och tog stor del i etableringen när Arkitema gick in på den svenska marknaden år 2007 och har sedan dess haft ett flertal befattningar på företagets kontor i Stockholm och Malmö.

Magnus Lindgren är ny projektansvarig inredningsarkitekt på Strategisk Arkitektur. Han är utbildad på Konstfack och kommer närmast från BSK arkitekter och har tidigare arbetat många år på Tengbom.

Annons

Peter Morander är ny konsulterande uppdragsansvarig arkitekt på Studio Stockholm arkitektur. Han är utbildad på Chalmers och har tidigare varit på bland annat Thomas Eriksson arkitekter, Arkitekterna Krook och Tjäder samt Wester Elsner arkitekter. Han kommer senast från den egna verksamheten Mono arkitektstudio.

Paolo Piras är ny arkitekt och byggnadsingenjör på Studio Stockholm arkitektur. Han är utbildad vid italienska Università di Pisa och  kommer senast från Rolf design och arkitektur.

Anders Gidlund är ny arkitektpraktikant på Studio Stockholm arkitektur. Han har en examen i arkitektur från UMA, Arkitekthögskolan vid Umeå universitet.

Annons

Hermine Hedreul är ny medverkande arkitekt hos Rundquist. Hon har en masterexamen från Århus Arkitektskole, och har tidigare arbetat på Arkitema architects i Stockholm.

Zakarias Samad är ny medverkande arkitekt hos Rundquist. Han har en masterexamen från Arkitekturskolan KTH, och har tidigare arbetat på In praise of shadows.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel