Gå till innehållet

Vecka 6. Sju kollegor på nya tjänster

Josefin Dorkhom är ny marknadschef för arkitektur och projektledning på Tyréns. Veckans lista innehåller också även nya medarbetare på Östersunds kommun, Mondaay, Haninge kommun, Fabel arkitektur och WSP.

Josefin Dorkhom är ny marknadschef för arkitektur- och projektledningsverksamheten på Tyréns. Hon har kommer närmast från en roll som avdelningschef på Tyréns, och har tidigare arbetat på bland annat Horisont, Carlstedt och Link.

David Parmoon har börjat som byggmaterial- och återbrukskoordinator på Östersunds kommun. Han kommer närmast från Afsan konst och arkitektur i Östersund.

Maria Hamlin är ny kontorschef på Mondaay. Hon kommer närmast från Semrén och Månsson och är utbildad vid Kunstakademiets arkitektskole i Köpenhamn samt Chalmers.

Matilda Olsson har anställts som arkitekt på Mondaay. Hon är utbildad vid Chalmers och KU Leuven i Ghent, Belgien, och har tidigare praktiserat på R studio i Göteborg.

Maria Hernberg är ny programledare inom kommunstyrelseförvaltningen på Haninge kommun. Hon kommer närmast från WSP där hon arbetat som chef för landskapsarkitektur.

Malin Wolter är ny arkitekt på Fabel arkitektur i Göteborg. Hon har en masterexamen från Det kongelige akademi i Köpenhamn.

Freija Carlstén är ny uppdragsansvarig landskapsarkitekt och gruppchef för WSP:s landskapsarkitekter i Uppsala. Hon har tidigare varit tillförordnad gruppchef på WSP i Stockholm och är utbildat på SLU Ultuna och École nationale supérieure de Bordeaux.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa