Gå till innehållet

Vecka 51. Tio kollegor på nya tjänster

David Saand är ny regionchef för Link arkitektur i Västsverige. Årets sista rapport innehåller också nya medarbetare på Ahrbom och partner, Skara kommun, Abako arkitektkontor, Konkret studio, Krook och Tjäder, Fredriksson arkitektkontor.

David Saand är ny regionchef för Link arkitektur i Västsverige. Han har tidigare arbetat på White och är utbildad vid Chalmers.

Carolin Fischer är ny inredningsarkitekt och ljusdesigner på Ahrbom och partner. Hon kommer närmast från Ljusrum och är utbildad vid KTH samt i Tyskland.

Jonathan Naraine är ny till förordnad stadsarkitekt i Skara kommun. Han har tidigare varit planarkitekt i samma kommun och ansvarig arkitekt och medgrundare på Foodprint lab arkitekter.

Ahmad Alkalai är ny arkitekt och BIM-ansvarig på Abako arkitektkontor i Göteborg. Han kommer närmast från Zynka Group.

Maria Sondén är ny arkitekt på Abako arkitektkontor i Göteborg. Hon kommer närmast från Semrén och Månsson.

Elin Nilsson är ny arkitekt på Abako arkitektkontor i Göteborg. Hon kommer närmast från Semrén och Månsson.

Elsa Charléz är ny inredningsarkitekt på Konkret studio. Hon har en master i design från HDK-Valand och har gjort sin praktik hos White.

Alexandra Calmanovici Pacoste är ny arkitekt på Fredriksson arkitektkontor. Hon har examen från LTH och har tidigare praktiserat på Karin Petterssons arkitektbyrå och Ahrbom och partner.

Johanna Larsson är ny arkitekt på Fredriksson arkitektkontor. Hon har examen från Chalmers och kommer senast från Ferrum Arkitekter.

Birgitte Eriksen är ny arkitekt på Krook och Tjäder Malmö. Hon har tidigare arbetat på ERIK arkitekter och Creo arkitekter, där hon var partner.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa