Gå till innehållet

Vecka 50. Elva kollegor på nya tjänster

Ewelina Pajak är ny arkitekt och BIM-samordnare på Link arkitektur. Veckans lista innehåller också nya medarbetare på Sweco architects, Indicum inredningsarkitekter, WSP, Afry, Rådhuset arkitekter och Sigma civil.

Ewelina Pajak är anställd som arkitekt och BIM-samordnare på Link arkitektur i Stockholm. Hon kommer närmast från BAU.

Fabian Sjöblom är ny gruppchef på Link arkitektur. Han kommer närmast från White arkitekter och genomförde sin arkitektutbildning i Skottland.

Johan Franzén är ny arkitekt på Sweco architects i Jönköping. Har tidigare arbetat på Tengbom i Jönköping.

Jimmi Brunstorp är ny inredningsarkitekt på Indicum inredningsarkitekter. Han har en masterexamen i inredningsarkitektur och har senast jobbat som möbelformgivare åt den amerikanska möbelproducenten Rapexco.

Catrin Jonsson är ny uppdragsansvarig landskapsarkitekt på WSP i Stockholm. Hon kommer senast från Bjerking i Stockholm.

Johannes Godsk är ny landskapsarkitekt på WSP i Göteborg. Han har en examen i landskapsarkitektur från SLU Alnarp och har även studerat på Eesti Maaülikool i Tartu, Estland.

Noa Stryjan är ny landskapsarkitekt på WSP i Stockholm. Hon kommer närmast från Landskapslaget.  

Sofie Nilsson är ny landskapsarkitekt på Afry i Malmö. Hon kommer närmast från Atkins.

Fredrik Hellberg ny chef på Light Bureau, part of Afry. Han har en arkitektutbildning från KTH och har tidigare suttit i ledningsgruppen på den svenska arkitektfirman Koncept, part of Afry.

Atle Heidarsson är ny planeringsarkitekt på Rådhuset arkitekter i Göteborg. Han har tagit sin masterexamen vid BTH i Karlskrona och har tidigare arbetat som planarkitekt på Tjörns kommun.

Patricia Kirkhorn är ny landskapsarkitekt på Sigma civil i Karlstad. Hon är nyexaminerad från SLU Alnarp.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa