Gå till innehållet

Vecka 5. Nio kollegor på nya tjänster

Karin Gester är en av två nya arkitekter på Link arkitektur. Veckans rapport innehåller också nya medarbetare på Ecogain, Toivio arkitekter, ÅWL, Haninge kommun, Vallentuna kommun och Sweco.

Karin Gester är ny arkitekt på Link arkitektur i Göteborg. Hon har examen från Chalmers och kommer närmast från Okidoki arkitekter.

Jonatan Forsman är ny arkitekt på Link arkitektur i Lidköping. Han har examen från Chalmers och TU delft.

Mohammed Al-Ghorabi är ny arkitekt på Sweco architects i Stockholm. Han har examen från KTH och har tidigare praktiserat på Sweco.

Amanda Häll är ny landskapsarkitekt på Ecogain. Hon har en kandidat från SLU Alnarp samt en master från Chalmers, och kommer närmast från White.

Lars Marcus Obrelius är ny kommunantikvarie i Vallentuna. Dessutom driver han Lama arkitektur och kultur. Han har tidigare arbetat på Belatchew.

Mayako Otsuka är ny arkitekt på Toivio arkitekter. Hon har en master från Tokai-universitet i Tokyo och har bland annat arbetat på Hazama-gumi corporation i Tokyo.

Andreas Lebisch är ny affärsutvecklare och uppdragsansvarig arkitekt på ÅWL. Han kommer närmast från Warm in the winter.

Agnes Lindblom är ny landskapsarkitekt på Haninge kommun. Hon kommer närmast från Gävle kommun.

Ella-Klara Santin är ny landskapsarkitekt på Haninge kommun. Hon kommer närmast från Tyréns.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa