Gå till innehållet

Vecka 49. Elva kollegor på nya tjänster

Elsa Drettner är ny landskapsarkitekt på Strategisk arkitektur. Veckans rapport innehåller också nya medarbetare på Smedsvig landskapsarkitekter, Afry, Witte Sundell.

Elsa Drettner är ny landskapsarkitekt på Strategisk arkitektur. Hon är utbildad vid SLU Ultuna.

Linnea Sundström är ny landskapsarkitekt på Strategisk arkitektur. Hon kommer närmast från Vogt i Zürich.

Sara Harlin är ny landskapsarkitekt på Smedsvig landskapsarkitekter i Bergen. Hon är utbildad vid SLU Ultuna och har tidigare praktiserat hos Smedsvig landskapsarkitekter.

Mustafa Sherif är ny studiochef för stadsplanering på Afry region öst. Han är utbildad inom urban planning and design på KTH och Politecnico di Milano.

Sara Berrado är ny marknadsområdeschef för urban design på Afry region öst. Hon är utbildad vid Ecole nationale d’architecture de Rabat.

Victor Cronstedt är ny studiochef för landskapsarkitektur på Afry region öst. Han kommer senast från rollen som uppdragsansvarig landskapsarkitekt och BIM-strateg på Sweco och är utblidad vid SLU i Uppsala och Köpenhamns universitet. 

Hannah Rodin Borne är ny landskapsarkitekt på Afry urban planning and design, region öst. Hon kommer närmast från Sweco architects och har tidigare arbetat på Södertälje kommun.

Birger Gustafsson är ny landskapsarkitekt på Afry i Umeå. Han kommer närmast från Sweco architects. 

Elin Svensson är ny arkitekt på Witte Sundell. Hon kommer närmast från Liljewall arkitekter.

Sara Davin Omar är ny arkitekt på Witte Sundell. Hon kommer närmast från Jägnefält Milton och är utbildad vid KTH och har en master från EPFL i Schweiz.  

Frida Torstensson är ny arkitekt på Witte Sundell. Hon kommer närmast från AIX och är utbildad vid UMA och har masterexamen från KTH.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa