Gå till innehållet

Vecka 45. Tolv kollegor på nya tjänster

Arkitekten Magnus Ydmark är ny kommundirektör i Lomma kommun och toppar veckans lista. Här finns också nya kollegor på Semrén och Månsson, Warm in the winter, Belatchew och Archus.

Magnus Ydmark tillträder tjänsten som kommundirektör i Lomma kommun. Han har tidigare arbetat som stadsbyggnadsdirektör i Sundsvall samt på stadsbyggnadsförvaltningen och stadsledningsförvaltningen i Helsingborgs stad.

Evan Rees är ny arkitekt och studiochef på Semrén och Månsson i Göteborg. Han har en arkitekturexamen från Melbourne university och kommer senast från Dreem.

AnneMerete Sørensen är ny arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg. Hon har en examen som inredningsarkitekt från Det kongelige akademi i København och kommer senast från 10A arkitektur där hon var delägare.

Sara Grebner är ny arkitekt på Kod arkitekter. Hon har tidigare praktiserat på Lindberg Stenberg arkitekter och arbetat på Willers restaurering.

Maria Gregorio Puig tillträder rollen som studioledare på Warm in the winter. Hon har tio års erfarenhet av stadsbyggnadsuppdrag i Sverige och utomlands.

Maria Renee Hernandez har börjat som arkitekt på Warm in the winter. Hon är utbildad vid KTH.

May Wong har börjat som arkitekt på Warm in the winter. Hon är utbildad arkitekt i Malaysia.

Emilia Stefanova har börjat som arkitekt på Belatchew. Hon är utbildad vid KTH och kommer senast från Per Öberg arkitekt.

Emmy Anjou är anställd som arkitekt på Belatchew. Hon jobbade senast på ÅWL arkitekter.  

Daniel Runebjörk är ny arkitekt på Belatchew. Han kommer senast från Tyréns.

Lija Silins är ny inredningsarkitekt på Archus i Stockholm. Hon kommer närmast från Reflex arkitekter.

Nadia Smedeland börjat som inredningsarkitekt på Archus i Stockholm. Hon har tidigare arbetat på Reform/reflex arkitekter och är utbildad vid Konstfack.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa