Gå till innehållet

Vecka 45. Tolv kollegor på nya tjänster

Daniel Sturaeus är ny uppdragsansvarig inredningsarkitekt på Carlstedt. Novembers första lista innehåller också nya medarbetare på Norconsult, Edge, Landskapslaget och WSP samt det nystartade företaget Fuse ljusarkitekter och fem nya partners på Arkitema.

Daniel Sturaeus är ny uppdragsansvarig inredningsarkitekt på Carlstedt arkitekter. Han kommer närmast från egen konsultverksamhet och har tidigare drivit Nomarkitekter.

Jonatan Jönsson är ny landskapsarkitekt på Norconsult i Göteborg. Han har examen i landskapsarkitektur från SLU Ultuna.

Marie Ejdemo är ny landskapsarkitekt på WSP Stockholm. Hon kommer närmast från Norconsult och har tidigare arbetat på Sweco och AJ landskap.

Erik Rydiander är ny landskapsarkitekt på Edge i Malmö. Han är utbildad vid SLU Alnarp och kommer senast från m3D Consulting. Han är även vinnare av Arkus essätävling 2023.

Felix Brännlund är ny landskapsarkitekt på Landskapslagets nystartade kontor i Umeå. Han har arbetat på Landskapslaget sedan 2017 och innan dess på WSP.

Gustav Johnsson är ny landskapsarkitekt på Krook och Tjäder i Halmstad. Han är utbildad vid SLU Alnarp och jobbade tidigare på Helsingborg stad.

Lina Färje har startat Fuse ljusarkitekter. Hon har tidigare arbetat som ljusdesigner på Tyréns och Ljusarkitektur.

Jill Sköld, Anja Thedenius, Jens Almström, Johanna Wadhstorp och Björn Ryman är nya i Arkitemas partnergrupp.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa