Gå till innehållet

Vecka 3. Sju kollegor på nya tjänster

Elin Alm är ny landskapsarkitekt på Cowi. Veckans lista innehåller också nya arkitekter på Strategisk arkitektur, Belatchew, Jais Landén Krantz och Klark Zenit arkitekter.

Elin Alm har börjat som landskapsarkitekt på Cowi i Skövde. Hon kommer närmast från en tjänst som landskapsarkitekt och kommunekolog på Lidköpings kommun.

Anna Carlsson har börjat som arkitekt på Strategisk arkitektur. Hon kommer senast från Medvind och har tidigare jobbat på Millimeter arkitekter.

Weizhou Peng har börjat som arkitekt på Strategisk arkitektur. Han kommer senast från Tengbom.

Lars Marcus Obrelius har börjat på Belatchew. Han kommer senast från egen arkitekturfirma samt andra kulturverksamheter i Malmö och Stockholm.

Rodrigo Yañez har börjat som arkitekt på Jais Landén Krantz i Helsingborg. Han har examen i arkitektur från Unam i Mexiko city och kommer senast från How arkitekter i Stockholm.

Frida Axelsson är ny inredningsarkitekt på Jais Landén Krantz arkitekter i Lund. Hon har en masterexamen från designutbildningen vid Det kongelige akademi i Köpenhamn och kommer närmast från Tengbom i Malmö.

Sandra Björklin är ny arkitekt på Klark Zenit arkitekter i Stockholm. Hon har tidigare arbetat på bland annat Cedervall arkitekter.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa