Gå till innehållet

Vecka 3. Åtta kollegor på nya tjänster

Vide Carlén är en av två nya landskapsarkitekter på Täby kommun. På årets första lista finns också nya medarbetare på Sweco, PE teknik och arkitektur, Koucky och partners, Inviatech och Norconsult.

Vide Carlén är ny landskapsarkitekt på Täby kommun. Han har examen från SLU Ultuna och har tidigare praktiserat hos Ramboll i Uppsala.

Saga Axberg är ny landskapsarkitekt på Täby kommun. Hon kommer närmast ifrån Aart architects i Stockholm.

Karin Wilstrand är ny studiochef på Sweco architects i Umeå. Hon är arkitekt och planeringsarkitekt, och har arbetat på Sweco sedan 2017.

Fredrik Toller är ny chef för affärsområdet arkitektur på PE teknik och arkitektur. Han är landskapsarkitekt och har tidigare arbetat på bland annat Sweco.

Ida Grundh är ny landskapsarkitekt på PE teknik och arkitektur. Hon är utbildad vid SLU Alnarp och gjorde praktik hos PE teknik och arkitektur i Stockholm och Malmö. 

Karin Arén är ny arkitekt och mobilitetsexpert på Koucky och partners i Stockholm. Hon kommer närmast från Bonava och har tidigare arbetat på Nyréns.

Peter Hamlén är ny landskapsarkitekt på Inviatech i Mölndal. Han har examen från SLU Ultuna. 

Nina Minjevic är ny arkitekt på Norconsult nystartade arkitektavdelning i Malmö. Hon är utbildad i Serbien och har tidigare arbetat på bland annat White och Fojab.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa