Gå till innehållet

Vecka 24. Fem kollegor på nya tjänster

Elaheh Nourmohammad har börjat som arkitekt på Sweco. Veckans rapport innehåller också en ny medarbetare på Arcotify bostadslyftet och tre arkitekter som anslutit sig till det digitala kontoret The grid.

Elaheh Nourmohammad är ny handläggande arkitekt på Sweco architects. Hon kommer närmast från Ettelva arkitekter, och har tidigare studerat i Iran och jobbat i USA.

Alexandra Elisson är ny arkitekt på Arcotify bostadslyftet. Hon har en masterexamen i arkitektur vid Chalmers och har tidigare gjort praktik på Arcotify bostadslyftet.

Lina Goldén är ny medlem i det digitala arkitektkontoret The grid. Hon driver egen verksamhet och kommer närmast från ElinderSten, där hon även var delägare.

Andrew Thompson är ny medlem i det digitala arkitektkontoret The grid. Han driver egen verksamhet under namnet ID Arkitektur och kommer närmast från Reflex arkitekter.

Caroline Molse är ny medlem i det digitala arkitektkontoret The grid. Hon driver egen verksamhet under namnet Molse Retail Architecture och är specialiserad retail arkitekt. 

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa