Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vecka 22. Sju kollegor på nya tjänster

Arkitema Sverige får ny vd. Veckans rapport innehåller dessutom nya medarbetare på AIX och Winroth.

Kristina Peters blir vd för Arkitema Sverige och tar plats som en av fyra senior directors i Arkitemas internationella ledning. Hon har tidigare varit affärsområdeschef för Arkitemas bostadssegment.

Johan Örn är tillbaka hos AIX i rollen som byggnadsantikvarie. Sedan han lämnande AIX 2015 har han varit lärare i arkitekturhistoria på KTH och intendent på ArkDes där han bland annat arbetat med en bok och en utställning om Lewerentz.  

Anna Herredalen har blivit anställd som arkitekt på AIX. Hon praktiserade på AIX 2014-2015 och jobbade även deltid där parallellt med sitt sista år på arkitektutbildningen på KTH.

Frida Torstensson är ny arkitekt på AIX. Hon tog examen från KTH i juni i fjol och har sedan dess jobbat på Reflex arkitekter.

Daniel Landström är ny arkitekt på AIX. Han kommer senast från Arkitektur Development Reppen Wartiainen där han arbetat efter att ha tagit sin examen på KTH förra året.

Elias Joelson är ny arkitekt på Winroth arkitekter. Han är nyutexaminerad arkitekt och har gått sin utbildning på Chalmers och AHO i Oslo.

Emil Wadeskog är ny arkitekt på Winroth arkitekter. Han kommer närmast från Lindberg Stenberg arkitekter.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa