Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vecka 11. Sju kollegor på nya tjänster

Mahsa Mojtahedi är en av tre nya arkitekter på BBH arkitektur och teknik. På veckans lista finns också nya medarbetare på Studio Ram, Göteborgs stad och BAU.

Mahsa Mojtahedi är ny arkitekt på BBH arkitektur och teknik. Hon kommer närmast från Sweco architects och har bland annat en master i arkitektur från Tongji CUAP, Shanghai samt kandidatexamen i arkitektur och teknik från Iran.

Lisa Lindström är ny inredningsarkitekt på BBH arkitektur och teknik. Hon har masterexamen från Konstfack och har tidigare arbetat på bland annat Origo arkitekter, Tengbom och Art Stockholm.

Erik Hedvall är ny arkitekt på BBH arkitektur och teknik. Han har examen från KTH och har tidigare drivit egen verksamhet.

Marcus Holmgren har börjat som handläggande arkitekt hos Studio Ram. Han har tidigare arbetat hos Sandellsandberg och kommer närmast från Utopia arkitekter.

Jan Aleby är ny senior projektledare på Göteborgs stad, exploateringsförvaltningens enhet för markstrategi. Han kommer närmast från Norconsult.

Lara Gengler är nyanställd arkitekt och inredningsarkitekt hos BAU. Hon har tidigare arbetat på bland annat Studio Stockholm och Andreas Martin Löf.

Aksel Wunsch Widoff har anställts som arkitekt hos BAU. Han har tidigare arbetat på Magnolia bostäder, Kjellander Sjöberg och Reflex.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa