Gå till innehållet

Vecka 10. Åtta kollegor på nya tjänster

Kajsa Sundqvist är ny affärsområdesansvarig för bostäder på Strategisk arkitektur. På veckans lista finns också arkitekter på nya tjänster hos Norconsult, Juta arkitekter, Systra och Link arkitektur.

Kajsa Sundqvist tillträder som affärsområdesansvarig för bostäder på Strategisk arkitektur. Hon har tidigare arbetat på Fojab och Arkitema, och är utbildad vid Lund tekniska högskola.

Jessica Eriksson är ny affärschef för arkitektur på Norconsult. Hon var tidigare avdelningschef för arkitektur Stockholm på samma företag.

Josefine Lindblom har en ny roll som avdelningschef för arkitektur Luleå och Umeå på Norconsult. Hon var tidigare studioledare på samma avdelning. 

Annika Lindberg är ny arkitekt på Juta arkitekter i Göteborg. Hon har studerat på Chalmers och HDK, och har tidigare jobbat på Arkitema i Köpenhamn.

Emelie Lundgren är ny landskapsarkitekt på Systra i Malmö. Hon kommer närmast från Atkins.


Hanna Petersson är ny landskapsarkitekt på Systra nya kontor i Kristianstad. Hon kommer närmast från Tyréns.

Frida Gunnarsson är ny arkitekt och hållbarhetsansvarig på Link arkitektur i Stockholm. Hon tog sin examen vid Kunstakademiets arkitektskole i Köpenhamn och kommer närmast från Witte Sundell arkitekter.

Louise Aurell är ny administrativ chef på Link arkitektur i Stockholm. Hon kommer senast från Ettelva.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa