Gå till innehållet

Vecka 19. Sex kollegor på nya tjänster

Landskapslaget har en ny vd och Liljewall en ny hållbarhetsstrateg. På veckans lista över kollegor som bytt jobb finns också medarbetare på Wester Elsner, Elindersten, Sweco och Tengbom.

Johan Forsman är ny vd för Landskapslaget. Han har arbetat som som landskapsarkitekt på samma företag sedan 2021 och har tidigare varit bland annat enhetschef för landskapsarkitektur och stadsplanering på Ramboll och affärsomrеdeschef och säljansvarig på Temagruppen.

Madeleine Nobis är ny hållbarhetsstrateg på Liljewall. Hon kommer närmast från Sweco architects där hon har arbetat som studiochef med fokus på affärsutveckling och hållbarhetsfrågor.

Maryam Kiani har börjat som arkitekt på Wester Elsner. Hon är utbildad arkitekt vid SBU i Tehran och har masterexamen på Chalmers i Design and construction project management.

Rasmus Andersson Danneholt är nyanställd arkitekt på Elindersten. Han kommer senast från Nyréns och har tidigare arbetat på Vera och hos Robert Sandell.

Josefin Ernstdotter är ny arkitekt på Sweco architects i Göteborg. Hon kommer närmast från BSV arkitekter och ingenjörer i Borås.

Linda Brokmar är ny arkitekt på Tengbom i Jönköping. Hon har en masterexamen från Umeå arkitekthögskola.

Mer att läsa