Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vecka 3. Nio kollegor på nya tjänster

Den här veckans rapport innehåller nya medarbetare på Semrén och Månsson, AJ Landskap och Radar samt ett nystartat företag.

Teodor Nilson är tillbaka som arkitekt på Semrén och Månsson i Stockholm. Han har en examen från KTH och kommer senast från Total arkitektur.

Katarzyna Walasek har startat det egna företaget Simbelmynë och ska arbeta med arkitektur och stadsplanering. Hon har tidigare arbetat på Sweco architects i Stockholm.

Ellen Bramler är ny landskapsarkitekt på AJ Landskap. Hon är examinerad landskapsarkitekt från SLU Ultuna.

Elvira Anshelm är ny arkitekt på Semrén & Månsson i Stockholm. Hon är nyexaminerad från KTH.

Havar Cemal är ny arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg. Han har en examen från KTH och kommer senast från White arkitekter.

Cesilia Silvasti är ny arkitekt på Semrén och Månsson i Stockholm. Hon har en examen från KTH och kommer närmast från Tengbom.

Felicia Guldberg är ny arkitekt på Semrén och Månssons Göteborgskontor. Hon har en examen från Lunds universitet och har arbetat i London och Köpenhamn. Närmast kommer hon från Abako i Göteborg.

Hanna Stegrell är ny arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg. Hon har studerat arkitektur vid Chalmers och kommer senast från Norconsult.

Alexandra Hegmann har börjat på Radar i Göteborg. Hon har en masterexamen från Bauhaus university Weimar och har jobbat i sex år i Berlin och München.

Mer att läsa