Gå till innehållet

Vecka 10. Elva kollegor på nya tjänster

Nya medarbetare på PE teknik och arkitektur, Jakobsson Pusterla, Sweco, Fojab och Nyréns. Här är veckans rapport över kollegor som bytt jobb.

Sanna Somby är ny landskapsarkitekt på PE teknik och arkitektur i Malmö. Hon kommer närmast från Sven A Hermelin i Stockholm.

Aaron McLaughlin är ny uppdragsansvarig arkitekt på PE teknik och arkitektur i Uppsala. Han kommer närmast från Sweco architects i Uppsala.

Charolina Klintberg är ny landskapsarkitekt på PE teknik och arkitektur i Malmö. Hon kommer närmast från Teknik- och fritidsförvaltningen på Halmstad kommun.

Ingrid Tufvesson är ny arkitekt på PE teknik och arkitektur i Malmö. Hon har tidigare arbetat som handläggande arkitekt med kontor-, industri- och bostadsprojekt.

Joanna Lewis-Jonsson är ny handläggande arkitekt på Jakobsson Pusterla. Hon har arkitektexamen från LTH och kommer senast från Landén Krantz arkitekter.

Agnes Ståhl är ny arkitekt på Sweco architects i Göteborg. Hon är nyutexaminerad arkitekt från Chalmers.

Ylva Åborg har rekryterats till Fojab som ny kontorschef i Stockholm. Hon är arkitekt med mångårig chefserfarenhet och kommer närmast från Link arkitektur där hon varit biträdande regionchef och gruppchef.

Pär Lindström är ny uppdragsansvarig arkitekt på Fojab i Malmö. Han kommer närmast från BSK arkitekter där han varit kontorschef och affärsansvarig för vårdsegmentet.

Johan Hultman har börjat på Fojab i Malmö. Han är utbildad landskapsarkitekt vid Alnarp och har tidigare arbetat på Notvad.

Tobias Lundkvist är ny arkitekt på Fojab i Malmö. Han har en masterexamen från LTH och har tidigare arbetat på Jais arkitekter.

Ida Friis Tinning är nyanställd arkitekt på Nyréns arkitektkontor och kommer närmast från Marge arkitekter. Hon är uppväxt i Köpenhamn och har bott i Sverige sedan 2016.

Mer att läsa