Gå till innehållet

Unga och äldre på nya jobb

Nyutexaminerade som fått sitt första jobb och rutinerade rävar som antagit nya utmaningar. Alla finns med i den senaste skörden av arkitekter på nya jobb.

Gabriella Karlén är ny  medverkande arkitekt på Werket arkitekter. Hon är nyexaminerad från KTH och har tidigare praktiserat på Modellera arkitektur.

_MG_1395__Patrik_Tornquist_klippt

Patrik Törnqvist har rekryterats som handläggande arkitekt till Werket arkitekter. Han är utbildad vid LTH och kommer närmast från Sweco Architects.

Sara_Rudström_web res

Sara Rudström är också ny  medverkande arkitekt på Werket arkitekter. Hon är nyexaminerad från CTH.

Klara Nero_web res

Klara Nero är ännu en ny  medverkande arkitekt på Werket arkitekter. Hon är nyexaminerad från UMA.

Jeoffrey Halnaut_web res

Jeoffrey Halnaut är också han ny medverkande arkitekt på Werket arkitekter. Han är utbildad i Genève och Berlin och har tidigare praktiserat hos SRA- Kossler & Morel i Geneve och hos Obermeyer Planen + Beraten i München.

Monica Stone

Monica Stone har rekryterats till BSK Arkitekter och kommer tillsammans med Sarah Suneson Meiling att ansvara för affärsområdet inredning. Hon har 20 års erfarenhet som inredningsarkitekt och har tidigare arbetat på bland annat Brunnberg & Forshed och Södra bergen Arkitekter.

Torsten_Persson

Torsten Persson, arkitekt, teknologie licentiat och certifierad sakkunnig av tillgänglighet, är rekryterad till Skanska Teknik, A-gruppen. Han kommer närmast från Malmö stad och dessförinnan Samark arkitektur & design.

Kristina Peters

Kristina Peters har blivit utnämnd till associerad partner på Arkitema Architects. Hon är affärsområdeschef som har arbetat på företaget i Stockholm sedan 2014. Hon är utbildad i Danmark och Barcelona och har tidigare arbetat på Erséus, Årstiderne och Krook & Tjäder.

Hugo Losman Nädele_grey

Hugo Losman Nädele är ny arkitekt på Sweco Architects i Göteborg. Han är nyexaminerad från Arkitektskolan i Lund och har tidigare studerat i Paris.

Nils Korth

Nils Korth är ny kontorschef på Abako i Göteborg, till följd av en omorganisation. Han arbetar på företaget sedan 2013 och kom då från Wingårdhs.

Per Rinde_Tengbom

Per Rinde är ny handläggande arkitekt på Tengboms studio för infrastruktur, handel och industri i Stockholm. Han kommer senast från A-arkitekter och A-direkt.

Fredrik Nyström är ny uppdragsansvarig arkitekt på Tengboms studio för inredning i Stockholm. Han har drivit egen designbyrå under några år och jobbat med industriaktörer som Volvo, Ericsson, Tele2 och Scania.

Mer att läsa