Gå till innehållet

Här är kollegorna som fått nya jobb

Veckans rapport om arkitekter som fått nya jobb innehåller bland annat ett gäng nya medarbetare på Nyréns och på Sydark konstruera.

Johanna Jarméus är nyanställd landskapsarkitekt på Nyréns arkitektkontor i Stockholm. Hon har 20 års yrkeserfarenhet som landskapsarkitekt med inriktning mot stadsutveckling, gestaltning och projektering – de senaste åren genom Lovely landskap.

Emma B Jones är nyanställd landskapsarkitekt på Nyréns arkitektkontor i Malmö. Hon är utbildad vid SLU Alnarp där hon även arbetat som kurs- och forskningsassistent. Tidigare har hon bland annat praktiserat på landskapsarkitektkontoret Man Made Land i Berlin.

Basel Al Mashreki är nyanställd arkitekt på Nyréns stockholmskontor. Han är utbildad vid universitetet i Damaskus och har erfarenhet från projekt inom inredning, design och stadsbyggnad.

Kajsa Berntzon är nyanställd arkitekt på Nyréns arkitektkontor i Malmö. Hon kommer närmast från New line arkitekter.

Peter Nilsson är ny arkitekt på Åre kommun. Tidigare var han praktikant på Liljewall arkitekter i Göteborg. Under sina studier på Chalmers var han även studentrepresentant i Sveriges Arkitekters tävlingsnämnd och styrelseledamot i Stiftelsen för Chalmers studentbostäder.

Elin Johansson är ny arkitekt på Karin Petterssons arkitektbyrå i Ängelholm. Hon är utbildad på Lunds Tekniska Högskola och kommer närmast från Sydark konstruera i Malmö.

Anna Franck är ny medarbetare på Sydark konstruera. Hon är utbildad arkitekt på LTH och har efter en sejour i Östergötland återvänt till Skåne.

Andreas Gårdendahl är nu fast anställd på Sydark konstruera. Han är utbildad på LTH samt KTH.

Jenny Lindh är ny arkitekt på Sydark konstruera. Hon har examen från LTH och kommer senast från IISSAB i Helsingborg.

Per Norberg har rekryterats till Ramboll och en tjänst som senior department advisor. Han har tidigare varit anställd på Ågren som chefsarkitekt men lämnade företaget som sedan blev en del av Ramboll.

Mikaela Bengtsson är ny arkitekt på Studio Ekberg i Göteborg. Han är nyutexaminerad från Chalmers Arkitektur och teknik och har tidigare haft praktik på kontoret.

Marie Nordin har rekryterats som ny job manager på Arkitema architects i Stockholm. Hon kommer senast från jobbet som chef för Tengboms bostadsstudio.

Mer att läsa