Gå till innehållet

Tio kollegor på nya jobb

En vd som gått vidare och en vd som tillträtt är bara början på veckans rapport om arkitekter på nytt jobb.

Jessica Ehrnst har rekryterats till rollen som managementkonsult och affärsutvecklare på Projektengagemang. Hon är arkitekt och kommer närmast från tjänsten som vd på Arkitema.

Peter Walker tar över som vd på Byrån för arkitektur och urbanism, BAU. Han är en av grundarna i företaget och efterträder Per-Eric Sundby. Samtidigt blir Stina F McKay ny ordförande i styrelsen. Hon tar över efter Hans Birkholz. Per-Eric Sundby och Hans Birkholz fortsätter ändå att vara verksamma i företaget.

Susanna Juhlin Glembrandt är ny arkitekt på Murman arkitekter. Hon har lång erfarenhet och kommer närmast från Nyréns arkitektkontor där hon främst har arbetat med stads- och bostadsplanering i tidiga skeden.

Martin Meyer är också ny arkitekt på Murman arkitekter. Han har masterexamen i arkitektur från ESA i Paris och yrkeserfarenhet från anställningar i Paris och Stockholm. Han kommer närmast från Larsson arkitekter.

Yonna Levy-Nilsson är också ny arkitekt på Murman arkitekter. Hon är utbildad på Konstfack och LTH och kommer närmast från Tema arkitekter.

Charlotte Paulsson är ny stadsarkitekt i Hjo. Hon har tidigare varit stadsarkitekt i Mariestad/ Töreboda/Gullspång och kommer senast från jobbet som arkitekt och bygglovshandläggare på Stockholms stadsbyggnadskontor.

Maryam Rezaei är ny arkitekt på BAU i Stockholm. Hon kommer från en tjänst som arkitekt på Arkitema där hon huvudsakligen arbetat i segmentet vård men även med utbildning, kontor och inredning. Hon är utbildad på Chalmers.

Susan Schack är ny kontorschef på Arkitemas kontor i Stockholm och Malmö som tillsammans har 140 medarbetare. Hon har arbetat på företaget sedan starten i Sverige 2007 och är en av huvudpersonerna bakom företagets etablering i Sverige.

Anna Carlsson är ny arkitekt på Arkitemas kontor i Malmö. Hon kommer senast från Nyréns arkitektkontor i Malmö och är utbildad på arkitektskolan i Lund.

Pontus Ljungberg är ny arkitekt på Arkitemas kontor i Stockholm. Han har tidigare jobbat på Larsson arkitekter.

Mer att läsa