Gå till innehållet

Sju kollegor på nya jobb

Planeringsarkitekter på nystartat Göteborgskontor, ny förvaltningschef i Östersund och ny toppchef på Sweco architects. Detta och ännu mer i veckans rapport om folk på nya jobb

Anna Uhrbom är ny planeringsarkitekt på nystartade företaget Urbanista stad i Göteborg. Hon kommer närmast från WSP i Göteborg och är utbildad på Blekinge tekniska högskola.

André Berggren är också ny planeringsarkitekt på nystartade företaget Urbanista stad i Göteborg. Han kommer närmast från WSP i Göteborg och är utbildad på Blekinge tekniska högskola.

Lisa Rönnberg är ny chef på miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen i Östersunds kommun från och med den 5 februari. Hon är landskapsarkitekt som även jobbat som planarkitekt och kommer närmast från jobbet som samhällsbyggnadschef i Båstads kommun.

Björk Tryggvadottir är ny arkitekt på In praise of shadows. Hon har masterexamen från Arkitektskolen i Aarhus, mångårig internationell erfarenhet och kommer närmast från Kjellander Sjöberg arkitektkontor.

Margareta Gelius på Sweco architects får ny roll på företaget vid årsskiftet. Från att ha varit regionchef för region mitt, blir hon ny regionchef för region Stockholm, husbyggnad.

Fredrik Bergqvist är anställd som planarkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Han kommer senast från Stadsbyggnadskontoret, Göteborg Stad där han främst arbetade med detaljplaner.

Emma Olvenmyr är ny planeringsarkitekt på Krook och Tjäder i Malmö och ansvarig för utveckling av kontorets stadsbyggnadskompetens. Hon kommer senast från Helsingborgs stad och dessförinnan jobbade hon på Fojab arkitekter.

Mer att läsa