Gå till innehållet

Ny vd på Krook & Tjäder

En ny vd och planeringsarkitekter med nya, spännande tjänster. Detta och mer i veckans skörd av folk på nya jobb.

Johan von Wachenfeldt har tillträtt som vd för Krook & Tjäder. Han är arkitekt och arbetar på företaget sedan 2014.

Carin Lembre

Carin Lembre har rekryterats till Nyréns Arkitektkontor och tjänsten som chef för affärsområdet Boende, kultur och rekreation. Hon kommer närmast från affärsutvecklingsbyrån Six Year Plan där hon arbetat som rådgivare och projektledare inom organisations- och affärsutveckling.

Johan Ask

Johan Ask är sedan januari ny medarbetare på Urbio där han nu arbetar med gestaltning, grafisk kommunikation och IT-frågor. Han har tidigare arbetat på Tema Landskapsarkitekter.

danijelzerajic

Danijel Zerajic är ny medverkande arkitekt på Krook & Tjäder i Malmö. Han är utbildad i Sarajevo med påbyggnadsutbildning vid LTH och Kongelige arkitektskole i Köpenhamn och kommer senast från Horisont arkitekter.

Anna-Maria Ceder

Anna-Maria Ceder är planeringsarkitekt och ny teamchef för Team Plan, Norconsult, med medarbetare i Stockholm och Göteborg. Hon var tidigare plansamordnare och tf planeringsschef i Partille kommun.

CarlHenrikBarnekow

Carl-Henrik Barnekow är planeringsarkitekt på Norconsult i Stockholm, med fokus på bland annat detalj- och översiktsplanering. Han kommer senast från planavdelningen på Stockholms stadsbyggnadskontor där han också var ordförande i den lokala fackklubben.

dorota_walus

Dorota Walus är ny arkitekt på BAU. Hon kommer senast från Liljewall arkitekter och är en mångsidig arkitekt som arbetar i samtliga skeden i flera typer av projekt.

Mer att läsa