Gå till innehållet

Rutinerade och nybörjare bland veckans nyanställningar

Veckans skörd av folk på nya jobb innehåller allt ifrån nyutexaminerade till riktigt rutinerade. Det är Rundquist, Sweco Architects, Link och Arkitema som nyanställer.

Clara Rodriguez Lorenzo är ny medverkande arkitekt hos &Rundquist. Hon är utbildad på ETSAM i Madrid, och har de senaste två åren arbetat som lärare på Umeå Arkitekthögskola.

Jim.Ye

Jim Ye är ny medverkande arkitekt hos &Rundquist. Han är utbildad på CTH och kommer närmast från Link Arkitektur.

Andreas SvenningNY

Andreas Svenning är nyanställd arkitekt på Sweco Architects i Malmö och går Swecos traineeprogram 2016-17. Han har gått på LTH och har parallellt med examensarbetet jobbat på arkitektkontoret Dawn of Ideas i Lund samt AHO i Oslo.

Bekim AlijiNY

Bekim Aliji är nyanställd arkitekt på Sweco Architects i Malmö. Han är utbildad på LTH och kommer senast från Chroma Arkitekter i Malmö.

Elin KarudNY

Elin Karud är också nyanställd arkitekt på Sweco Architects i Malmö. Hon är nyutexaminerad från LTH och har tidigare praktiserat på kontoret.

Emma HedlundNY

Emma Hedlund är nyanställd arkitekt på Sweco Architects i Malmö. Hon är nyutexaminerad och har läst på LTH, Chalmers och som utbytesstudent i Mexiko. Hon har tidigare praktiserat på Stadstudio i Malmö och Stadsbyggnadskontoret i Karlshamn.

Johannes SandgrenNY

Johannes Sandgren är nyanställd planeringsarkitekt på Sweco Architects i Karlskrona. Han är nyutexaminerad från BTH.

Tord-Berggren_LINK-arkitektur

Tord Berggren är nyanställd inredningsarkitekt/ industridesigner på Link arkitektur i Umeå. Han har tidigare drivit Struktur Design AB.

Andrea Orving_300x300

Andrea Orving är ny arkitekt vid Living på Arkitemas Stockholmskontor. Hon är nyutexaminerad från Kunstakademiets Arkitektskole.

Anna Schlyter 300x300

Anna Schlyter är ny arkitekt vid Arkitemas Malmökontor. Hon var tidigare handläggare på Fojab i Malmö.

German Gonzalez_300x300

Germán Gonzalez Damonte är ny arkitekt vid Living/Working på Arkitemas Stockholmskontor. Han har tidigare jobbat på BAU Arkitekter och Abelardo Gonzalez Arkitektbyrå.

Jonah Fritzell_300x300

Jonah Fritzell är ny kreativ ledare för Living på Arkitema i Stockholm. Han kommer senast från Sandellsandberg.

Pilar Bértolo_300x300

Pilar Bértolo är nyanställd arkitekt vid Learning på Arkitemas Stockholmskontor. Hon kommer från OWC och dessförinnan Tham & Videgård.

Mer att läsa