Gå till innehållet

Professor och managementkonsult bland veckans nyanställda

Nyréns anställer inredningsarkitekt som är professor i textildesign och Projektengagemang anställer landskapsarkitekt som är managementkonsult. Detta och mycket mer finner du i veckans skörd av arkitekter på nya jobb.

Marie Dreiman är nyanställd inredningsarkitekt på Nyréns. Hon kommer närmast från Tema samt egen verksamhet genom Filter Studio. Hon är tidigare lektor i textildesign på Konstfack och professor i textildesign på Högskolan i Borås.

AnnSachs

Ann Sachs är nyanställd arkitekt på Nyréns och har erfarenhet av komplexa, storskaliga projekt inom vård och urban utveckling samt specialkunskaper i planering och BIM ledning.

LisaStrandberg

Lisa Strandberg är nyanställd arkitekt på Nyréns i Stockholm och kommer närmast från Tengbom. Hon har stor erfarenhet av kulturhistoriska känsliga miljöer.

SofiaKanje

Sofia Kanje är nyanställd arkitekt på Nyréns i Stockholm och kommer närmast från Tengbom, där hon jobbade med högskolor och även med tillgänglighetsanpassning av Stockholms stads skolor.

Ola Jonsson. Foto C.F. Møller

Ola Jonsson tillträder som associerad partner vid C.F. Møller och blir del av koncernens internationella ledning. Han har varit arkitekt vid C.F. Møller sedan 2008 och haft en nyckelroll i etableringen av kontoret i Sverige.

sofia-oreberg

Sofia Öreberg blir ny chef för samhällsbyggnad i Ystads kommun. Hon kommer närmast från Tyréns i Malmö där hon är avdelningschef för stadsutveckling.

Susanne Göransson

Susanne Göransson är ny landskapsarkitekt på Tema i Stockholm. Hon kommer senast från Norconsult.

Lilianna Vazaiou

Lillianna Vazaiou är ny arkitekt på Tema i Stockholm. Hon har en masterexamen inom stadsplanering från KTH och kommer senast från Equator.

Camilla.Nordquist

Camilla Nordquist är ny handläggande arkitekt hos &Rundquist. Hon är utbildad på KTH och kommer närmast från Ahlqvist & Almqvist arkitekter.

Elsa.Wifstrand

Elsa Wifstrand är ny handläggande arkitekt hos &Rundquist. Hon är utbildad på KTH och kommer närmast från CF Møller Arkitekter och har det senaste året arbetat som lärare på Arkitekturskolan KTH.

aliciaodehammar

Alicia Hylén Odehammar är ny arkitekt på Krook & Tjäder i Malmö. Hon har sedan examen vid LTH 2013 arbetat på Uulas Arkitekter i Kristianstad.

johan von wachenfeldt

Johan von Wachenfeldt är ny vice vd på Krook & Tjäder. Han är arkitekt och har tidigare arbetat som studiochef på företagets Göteborgskontor, drivit egen arkitektbyrå i nio år samt arbetat på Arkitektbyrån.

nikerosvall

Nike Rosvall har ny tjänst på Krook & Tjäder i Malmö. Han är utbildad på LTH och kommer senast från Sweco Architects Malmö.

Linus Masimov

Linus Masimov har blivit gruppchef på Projektengagemang Management. Han var tidigare managementkonsult på samma avdelning och har innan dess jobbat som landskapsarkitekt på Cedervall arkitekter och Please Advise samt varit PR-ansvarig för Mensa Sverige.

Mer att läsa