Nyheter

På nytt jobb: Nyutexaminerade har fått anställning

24 september 2021

I veckans rapport om kollegor som klivit vidare i jobbkarriären är sex av sexton arkitekter och inredningsarkitekter som nyss tagit examen.

Annons

Irma Gerhardsson är ny medverkande arkitekt på Liljewall i Malmö. Hon tog sin masterexamen i arkitektur vid Lunds universitet i juni 2021.

Emma Gradin är ny planarkitekt på Liljewall i Stockholm. Hon kommer närmast från Länsstyrelsen där hon har arbetat som planhandläggare.

Annons

Agnes Engström är ny medverkande arkitekt på Liljewall i Stockholm. Hon tog sin masterexamen i arkitektur vid Chalmers i juni 2021 och har tidigare gjort sin praktik på Liljewall.

Gustav Karnell är ny planarkitekt på Liljewall i Malmö. Han kommer närmast från Sigma Civil där han främst har arbetat med att ta fram detaljplaner och utredningar.

Hanna Morichetto är arkitekt, bostadsforskare och ny studiochef på Liljewall i Göteborg. Hon kommer närmast från Erséus arkitekter och har framfö rallt ritat bostäder genom åren.

Annons

Daria Vorreiter är ny arkitekt på Liljewall i Malmö. Hon kommer närmast från Horisont arkitekter där hon främst arbetade med skolor och äldreboenden.

Szilvia Schmidt tillträder som kontorschef för arkitekterna på Gravity där hon arbetat sedan 2019. Hon tog sin arkitektexamen på KTH, är certifierad Miljöbyggnadssamordnare och har tidigare arbetat på Cyréus arkitektur och på PE arkitektur.

Sandra Kärnstrand är ny arkitekt på Fredblad arkitekter i Varberg. Hon kommer senast från studier på Chalmers.

Annons

Elin Ekman är ny arkitekt och tillgänglighetssakkunnig på Fredblad arkitekter i Göteborg. Hon kommer senast från Krook och Tjäder.

Jonatan Lennman är ny inredningsarkitekt på PE teknik och arkitektur i Stockholm. Han är nyutexaminerad inredningsarkitekt från Konstfack.

Alice Stone är ny inredningsarkitekt på PE teknik och arkitektur i Stockholm. Hon är nyutexaminerad inredningsarkitekt från Konstfack.

Annons

Andreas Säfwenberg är ny inredningsarkitekt på PE teknik och arkitektur i Stockholm. Han kommer närmast från Nyréns arkitektkontor.

Alexandra Friberg är ny praktikant hos inredningsarkitekterna på PE teknik och arkitektur i Stockholm. Hon har avslutat sin kandidat på Konstfack.

Maria Freeney är ny arkitekt på Sweco architects i Västerås. Hon är utbildad vid Arizona State University i USA och kommer närmast från Tyréns.

Annons

Meyav Sandy är ny arkitekt på Sweco architects i Västerås. Hon kommer senast från Karlstad kommun där hon har arbetat som stadsbyggnadsarkitekt.

Karin Lindbäck är nyanställd planeringsarkitekt på Sweco architects i Stockholm. Hon är utbildad på Blekinge tekniska högskola och har tidigare praktiserat på Tyresö kommun.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel