Gå till innehållet

Här är elva kollegor på nya tjänster

I veckans rapport om arkitekter som klivit vidare i jobbkarriären finns nyrekryteringar på Carlstedt, Millimeter, Blooc, Ystads kommun, Studio Stockholm samt Krook och Tjäder.

Kimona Boussard har rekryterats som ny uppdragsansvarig arkitekt på Carlstedt arkitekter i Eskilstuna. Hon kommer närmast från Tovatt architects and planners by Sweco.

Frida Wanselius, inredningsarkitekt, har rekryterats som teamchef på Millimeter arkitekter. Hon har tidigare arbetat som uppdragsansvarig inredningsarkitekt senast på CoDesign, och som teamledare på Reflex och BSK.

Anna Barenghi har rekryterats till bostadsutvecklingsföretaget Bloocs arkitektavdelning. Hon kommer senast från Sommarnöjen där hon arbetat som arkitekt.

Nina Begovic är ny planchef i Ystads kommun. Hon är arkitekt utbildad vid universitetet i Sarajevo och har tidigare bland annat arbetat 16 år som planarkitekt och senare teamsamordnare på Helsingborgs kommun.

Pernilla Engberg har startat inredningsstudion och designbutiken Engberg interior design i Kivik på Österlen. Hon har tidigare arbetat i egen regi med inredningsuppdrag i Köpenhamn och som uppdragsansvarig inredningsarkitekt på White arkitekter i Malmö.

Beatriz Pons är ny arkitekt på Studio Stockholm arkitektur. Hon har tidigare erfarenhet från bland andra Rolf design och arkitektur samt Medvind design. Hon har en kandidatexamen i arkitektur från Universidade do Sul de Santa Catarina.

Elena Shkiro är ny arkitekt på Studio Stockholm arkitektur. Hon kommer senast från Rolf design och arkitektur och har dessförinnan varit verksam som frilansade arkitekt/inredningsarkiekt. Hon har en mastersexamen i arkitektur från Tomsk State University of Architecture and Building.

Julia Aronsson är ny arkitekt på Studio Stockholm arkitektur. Hon kommer senast från en tjänst som handläggande arkitekt på Tengbom. Hon har en mastersexamen i arkitektur och urban design från Chalmers.

Chiara Trevisan är ny arkitekt på Studio Stockholm arkitektur. Hon har tidigare erfarenhet från motsvarande tjänster på bland andra Kanozi arkitekter och Equator. Hon har en masterexamen i arkitektur från Tongji University.

Nora Seipel har börjat på Krook och Tjäder i Göteborg som planeringsarkitekt. Hon kommer närmast från Cobe architects i Köpenhamn.

Elisabeth Hellström har börjat på Krook och Tjäder i Göteborg som planeringsarkitekt. Hon kommer närmast från Kungälvs kommun.

Har du också fått nytt jobb?

Skicka en kort text med namn, titel, nytt jobb, eventuellt tidigare jobb samt utbildning till nyttjobb@arkitekt.se. Bifoga en liten högupplöst porträttbild med för- och efternamn som filnamn.

Mer att läsa