Nyheter

På nytt jobb: Här är 14 kollegor på nya tjänster

22 oktober 2021

Veckans rapport om arkitekter som klivit vidare i jobbkarriären innehåller nya anställda på Lindberg Stenberg, Archus, BAU och Arkitema.

Annons

Mattias Månsson är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter. Han kommer närmast från KTH.

Josefina Widerström är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter. Hon har en masterexamen från LTH.

Annons

Simon Andén är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter. Han kommer närmast från Arkitema architects.

Nicolas Hagos är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter. Han kommer närmast från Arkitektskolan i Köpenhamn.

Markus Wendén är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter. Han kommer närmast från Bonava.

Annons

Karin Winroth är ny landskapsarkitekt på på Archus i Uppsala. Hon har över tio års erfarenhet inom landskapsarkitektur och kommer närmast från Bjerking där hon har varit uppdragsansvarig och handläggare.

Alex Vasile, arkitekt, har rekryterats till BAU – Byrån för arkitektur och urbanism. Han kommer senast från en tjänst på TEA (Thomas Eriksson Arkitekter) och har tidigare jobbat som arkitekt i Rumänien.

Alexander Hallberg har återanställts på BAU – Byrån för arkitektur och urbanism. Han gjorde sitt praktikantår på kontoret under 2018–2019. Efter masterutbildning på KTH och utbytestermin i Melbourne har han nu fått fast tjänst som arkitekt.

Annons

Karin Dohrnér, arkitekt, har även hon återvänt till BAU – Byrån för arkitektur och urbanism efter avslutade studier på KTH Arkitektur. Hon var tidigare anställd praktikant på kontoret och har nu rekryterats till en fast tjänst.

Yalda Boozari är ny arkitekt på Arkitema. Hon har en masterexamen från Chalmers och kommer senast från Wester+Elsner arkitekter.

Sofia Enqvist är ny arkitekt på Arkitema. Hon har arkitektexamen från KTH och kommer närmast från A-sidan arkitektkontor.

Annons

Fredrik Wennberg är ny landskapsarkitekt på Arkitema. Han har studerat på SLU i Uppsala och kommer senast från Bjerking.

Fredrik Rosenlöf Nilsson är ny arkitekt på Arkitema. Han har studerat arkitektur i Köpenhamn och kommer närmast från Wingårdhs.

Johan Lagnefeldt är ny arkitekt på Arkitema. Han har studerat på KTH i Stockholm och på TU Delft i Nederländerna och kommer senast från Tengbom.

Annons
Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel