Gå till innehållet

Nya medarbetare på storföretagen

Ett gäng nya medarbetare på White och Tema. Och en campus-expert till Sweco. Det är veckans skörd av folk på nya jobb.

Anna Krook har rekryterats till White i Malmö. Hon är landskapsarkitekt och genusvetare och ska som samhällsstrateg öka kontorets kompetens inom social hållbarhet.

Magnus Samuelsson-Gamboa

Magnus Samuelsson-Gamboa är ny handläggande arkitekt på White arkitekter i Göteborg. Han är utbildad på Chalmers och Cezch Technical University i Prag och kommer senast från Norra Flygeln Arkitektkontor.

Siri Lönnroth Himmelman
Siri Lönnroth Himmelman är ny planeringsarkitekt i team Stad och Land på White arkitekter i Göteborg. Hon är utbildad på BTH och Hafencityuniversitetet i Hamburg och kommer senast från planavdelningen på Kungsbacka kommun.

Hanna Fürstenberg Danielson

Hanna Fürstenberg Danielson är ny handläggande planarkitekt på Tema i Stockholm. Hon är utbildad vid bland annat KTH och Stockholms Universitet och kommer senast från Tyresö kommun där hon främst arbetat med detaljplanering.

Isabel Johanson

Isabel Johanson är ny landskapsarkitekt på Tema i Stockholm. Hon kommer direkt från landskapsarkitektprogrammet på SLU i Uppsala.

Malin Nylander

Malin Nylander är ny medverkande arkitekt på Tema i Stockholm. Hon är nyexaminerad vid LTH och har praktiserat på Christensen och Co och Henrik Nilsson byggnadsvård.

Sandra Ploner

Sandra Ploner är ny arkitekt på Tema i Malmö. Hon är utbildad vid arkitektskolan i München och det tekniska universitetet i Köpenhamn. Hon kommer senast från Hauschild + Siegel Architects i Köpenhamn.

Susanna Hogell

Susanna Hogell är ny landskapsarkitekt på Tema i Malmö. Hon är utbildad vid SLU i Uppsala och kommer senast från Sweco Architects. Hon arbetar främst med barns utemiljö.

christian frisenstam

Christian Frisenstam har anställts som arkitekt på Sweco i Göteborg. Han kommer närmast från Akademiska Hus där han verkat som rådgivare i strategisk fastighetsutveckling, byggherrefrågor och campus- och lokalplanering. Han har tidigare varit delägare och operativ chef i större konsultföretag, drivit egen verksamhet och varit stadsarkitekt i några kommuner.

Mer att läsa