Gå till innehållet

Ny stadsbyggnadstopp i Göteborg

Nya topptjänster i Göteborgs Stad och på Arkitema Architects samsas med ett gäng nya medarbetare på Link arkitektur i veckans rapport om arkitekter på nya jobb.

Birgitta Lööf, arkitekt, axlar den helt nya rollen som biträdande stadsbyggnadsdirektör i Göteborg från den 8 maj. Hon är tidigare planchef och tf chef för planavdelningen på stadsbyggnadskontoret. Samtidigt som hon tillträder får planavdelningen en ny chef i civilingenjören Martin Storm.

Jessica Ehrnst

Jessica Ehrnst har blivit utnämnd till vd för Arkitema Architects dotterbolag i Sverige som har 128 medarbetare. Hon har arbetat på Arkitema sedan 2014 och kommer att fortsätta som kontorschef samtidigt som hon också blir affärsutvecklingschef.

Raffaele_Elba_foto_Jeanette_Hägglund_original_01_sv

Raffaele Elba är ny arkitekt på Link arkitekturs kontor i Stockholm. Han har tidigare arbetat med arkitektur och möbel- och inredningsdesign i Shanghai, Venedig och i den arkitektoniska experimentstaden Acrosanti, Arizona.

Cecilia_Kolm_foto_Jeanette_Hägglund_original_01_sv

Cecilia Kolm är nyanställd arkitekt på Link arkitektur i Stockholm. Hon har en examen vid Umeås arkitekthögskola och har praktiserat på Stadstudio i Malmö och Total arkitektur och urbanism i Stockholm.

Henrik Stefansson är ny arkitekt på Link arkitektur i Umeå. Han har en examen i arkitektur från Chalmers och kommer senast från Abako arkitektkontor i Göteborg.

 

Mer att läsa