Gå till innehållet

Nio arkitekter på nya jobb

En stadsarkitekt i Svedala och nyanställda på Belatchew Arkitekter, Semrén & Månsson och Arkitema finns bland veckans folk på nytt jobb.

Karin Gullberg blir ny stadsarkitekt i Svedala. Hon kommer närmast från posten som översiktsplanarkitekt och landskapsarkitekt på Vellinge kommun och har dessförinnan varit gruppchef på Grontmij och regionalt ansvarig arkitekt på Vägverket.

Lena Odelberg

Lena Odelberg blir ny uppdragsansvarig arkitekt på Belatchew Arkitekter. Hon kommer senast från Sweco och har lång erfarenhet av samtliga skeden i byggprocessen, bostadsprojektering och industrialiserat byggande.

Naia Landa

Naia Landa är också ny medarbetare på Belatchew Arkitekter. Hon har mångårig yrkeserfarenhet bland annat inom hållbar stadsutveckling. Hon är även knuten till KTH där hon undervisar i teknik.

gunilla kronvall

Gunilla Kronvall har startat Atelier 01 arkitektur i Malmö med uppdrag som processledare, som arkitekt/stadsbyggare och i gränslandet mellan teori och praktik. Hon är ordförande för Sveriges Arkitekter Skåne.

lisakihlstrom_0

Lisa Kihlström är fastanställd på Semrén & Månsson i Göteborg sedan den 1 maj. Hon är arkitekt och har tidigare arbetat på kontoret under ett år som trainee.

oskartagesson_0

Oskar Tagesson är sedan den 1 maj fastanställd på Semrén & Månsson i Göteborg. Även han är arkitekt och har tidigare arbetat på kontoret under ett år som trainee.

perbengtsson

Per Bengtsson är sedan den 9 maj ny arkitekt i studio bostad på Semrén & Månssons Göteborgskontor. Han kommer närmast från Fredblad Arkitekter i Halmstad.

ElinAndreassen_300x300px

Elin Andreassen är nyanställd i Arkitema Architects bostadsteam. Hon kommer senast från Ahlqvist och Almqvist Arkitekter och har tidigare jobbat på Erseus Arkitekter, Tham Videgård och Wingårdhs arkitektkontor.

KajsaBerrntzon_300x300px

Kajsa Berndtzon är ny anställd på Arkitema Architects Malmökontor och har sedan sin examen från Kunstakademiets Arkitektskole i Köpenhamn 2015 volontärarbetat i Tanzania med ett bygge av ett barnhem för organisationen Econef.

Mer att läsa