Gå till innehållet

Mycket erfarenhet bland veckans nyanställningar

Ett helt gäng med internationella utbildningar och tidigare jobberfarenhet till Fojabs Stockholmskontor och en återvändande nyckelperson till Tengbom. Det är en del av veckans skörd av folk på nya jobb.

Samuel Rizk är ny medarbetare på Fojab arkitekter i Stockholm. Han är utbildad arkitekt på KTH i Stockholm och har tidigare arbetat på White arkitekter samt gjort stadsbyggnadsprojekt under eget namn. Han kommer närmast från Haninge kommun där han arbetat som planarkitekt.

andreas östlund

Andreas Östberg är också ny medarbetare på Fojab arkitekters Stockholmskontor. Han är utbildad landskapsarkitekt på SLU. Han har tidigare praktiserat på WSP Group i Gävle och kommer närmast från Wingårdhs.

Greger Stetz

Greger Stetz är även han ny medarbetare på Fojab arkitekters Stockholmskontor. Han är utbildad arkitekt på Tekniska Högskolan i Warsawa och KTH i Stockholm. Han har tidigare arbetat på Total Arkitektur och kommer närmast från Ahrbom och Partner arkitektkontor.

Jose montfort barbera

José Monfort Barbera är också ny medarbetare på Fojab arkitekters Stockholmskontor. Han är utbildad arkitekt på på Universidad Politécnica de Valencia med Master in Collective Housing på ETSAM Madrid/ETH i Zürich. Han har tidigare arbetat på Colomer Alcacer Arquitectos och kommer närmast från Blå Arkitektur och Landskap.

Sara Jonasson

Sara Jonasson är även hon ny medarbetare på Fojab arkitekters Stockholmskontor. Hon är utbildad arkitekt på Kingston University och Metropolitan University i London. Hon har tidigare praktiserat på Gensler i London och kommer närmast från Torget Arkitekter.

Sergio Barba

Sergio Barba är också ny medarbetare på Fojab arkitekters Stockholmskontor. Han är utbildad arkitekt på ETSAB School of Architecture i Barcelona. Han har tidigare praktiserat på Foster & Partner i London och kommer närmast från Varg arkitekter.

soon hammarstrom

Soon Hammarström har återrekryterats till Tengbom för att leda företagets satsning ArchTech and Future. Hon är planeringsarkitekt som jobbade på Tengbom 2006-2011. Därefter har hon varit extern vd på Landskapslaget.

Sara Hulthen

Sara Hulthén är ny arkitekt på Sweco Architects i Göteborg. Hon kommer senast från GVA Consultants där hon arbetade som ansvarig arkitekt inom marine/offshore-sektorn och har tidigare jobbat på Semcon, HF Interior och Figura arkitekter.

Mer att läsa