Gå till innehållet

Här är kollegorna som fått nya jobb

Veckans rapport om arkitekter på nya jobb innehåller nyanställningar på Frisk arkitektur, Arkitema och Archus – och två som fått nya ansvarsområden på Ettelva.

Arash Katebian har blivit anställd arkitekt hos Frisk arkitektur i Södertälje. Han har studerat och drivit eget kontor i Iran och kommer senast från Equator.

Mats Marnell har utsetts till ansvarig för kreativ utveckling på Ettelva. Han är även ansvarig för kompetensområdet Bostad och ska i sin nya roll fokusera på att ytterligare höja ambitionen för gestaltning och arkitektur.

Nico Liljenberg blir delansvarig för kompetensområdet Bostad på Ettelva. Hon har arbetat som bostadsarkitekt på företaget sedan 2004 och är sedan tidigare partner och ledamot i styrelsen.

Fanny zu Knyphausen Berg är ny arkitekt på Arkitemas studio Health i Stockholm. Hon kommer senast från Codesign.

Maria Vasiliki Mangou är också ny arkitekt vid Arkitema Health i Stockholm. Hon har precis flyttat till Sverige och har elva års erfarenhet från Grekland.

Bisera Örn är ny arkitekt vid Arkitemas studio Living i Stockholm. Hon kommer från KTH Arkitekturskolan och har tidigare gjort sin praktik och jobbat extra på Arkitema.

Andrea Eneroth är ny uppdragsansvarig landskapsarkitekt på Archus i Uppsala. Hon är utbildad i England och kommer närmast från Swecos Uppsalakontor.

Rebecca Sjöstrand-Härlin är ny landskapsarkitekt på Archus i Uppsala. Hon kommer närmast från Swecos Stockholmskontor.

Mer att läsa