Gå till innehållet

Hon ska leda expanderande arkitektverksamhet

Lotta Werner Flyborg går från NCC till Projektengagemang som idag är den fjärde största arbetsgivaren för arkitekter. Det är toppnyheten i veckans rapport om folk på nya jobb.

Lotta Werner Flyborg har anställts som affärsområdeschef för arkitektverksamheten på Projektengagemang, koncernen som idag har drygt 220 anställda arkitekter. Som affärsområdeschef kommer hon att ansvara för hela Projektengagemangs erbjudande inom arkitektur och även bli vd för dotterbolaget Temagruppen. Hon är arkitekt och kommer senast från NCC där hon bland annat varit chef för affärsutveckling inom Property Development.

per.rinde.1

Per Rinde är ny planarkitekt på Järfälla kommun där han ska vara delaktig i den kraftfulla expansionen av Järfälla och till en början bland annat att arbeta med förtätningar. Han är utbildad arkitekt vid Lunds Tekniska Högskola, har flera års erfarenhet som projekterande arkitekt och kommer senast från Tengbom.

John Caul 300x300

John Caul är ny arkitekt på Arkitema i Stockholm och förstärker team Living. Han har nyligen flyttat till Sverige och har tidigare jobbat på olika arkitektkontor i England och Irland med bostadsprojekt. Han kommer senast från Ferreira Architects i Dublin.

Malin Nilsson 300x300

Malin Nilsson har rekryterats till Arkitema Architects i Malmö som Kreativ Ledare/Planeringsarkitekt. Hon har tidigare arbetat på Stadsbyggnadskontoret i Malmö med större stadsbyggnadsprojekt och detaljplaner.

Mer att läsa