Gå till innehållet

Hon blir Okidokis kontorschef i Stockholm

Pernilla Johansson toppar veckans rapport om arkitekter på nya jobb. Läs om henne och ett gäng nya medarbetare på AIX och Norconsult.

Pernilla Johansson tillträder som kontorschef för Okidokis kontor i Stockholm där cirka 15 anställda arbetar. Hon har arbetat på företaget sedan ett år tillbaka och var med från starten när Stockholmskontoret öppnade förra hösten.

Federico Sforzi är ny arkitekt på AIX. Han är nyexaminerad med utbildning från Politecnico di Milano och senare KTH. Han har också arbetat på OOAK architects.

Matilda Emricson är ny inredningsarkitekt på AIX. Hon har en master från Konstfack och en kandidat från HDK. Hon har även tidigare erfarenhet från Wingårdhs.

Johan Janssen är ny arkitekt på AIX. Han har lång erfarenhet och kommer närmast från Nyréns arkitektkontor där han främst har arbetat med komplexa, storskaliga projekt som laboratorier, lärandemiljöer och vårdlokaler.

Louise Rangmark ny arkitekt på AIX. Hon har examen från Ecole Nationale Superieure d´Architecture de Grenoble och har studerat restaureringskonst på Kungliga Konsthögskolan. Hon kommer närmast från Urban Design.

Ola Gustavsson är landskapsarkitekt och har börjat på Norconsults nystartade landskapsgrupp i Malmö. Han kommer närmast från Tema.

Emma Cronholm är landskapsarkitekt och har börjat på Norconsults nystartade landskapsgrupp i Malmö. Hon kommer närmast från Atkins Sverige där hon arbetat i fem år.

Bo Blomkvist är ny landskapsarkitekt på Norconsult i Växjö. Han kommer närmast från Alvesta kommun.

Mer att läsa