Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Här är kollegorna som fått nya jobb

En ny planeringsarkitekt som blivit projektutvecklare och ett helt gäng nya medarbetare på Tengbom. Det är veckans rapport om folk på nya jobb.

Abdallah Azam har rekryterats som ny projektutvecklare på fastighetsbolaget ALM Equity med ansvar genom hela utvecklingsprocessen från förvärv till färdig bostad. Han kommer senast från rollen som stadsplanerare på Stadsbyggnadskontoret i Stockholm och arbetade dessförinnan planeringsarkitekt på Nyréns arkitektkontor. Han är utbildad på BTH.

Linnea Hedin är ny arkitekt på Tengbom i Göteborg, studion för samhällsbyggnad. Hon var tidigare stadsarkitekt i Vara kommun.

Agnes Palacios Odena är ny medverkande arkitekt på Tengbom i Helsingborg. Hon tog examen 2015 då hon flyttade till Sverige och har jobbat på Arkitektlaget.

Sanrong Börjesson Tian är ny arkitekt på Tengbom i Stockholm, studion för kontor, handel och hotell. Hon är utbildad i Kina och Sverige och kommer senast från Hong Kong-baserade Ten Design.

Mathilda Karlsson Halmén är ny arkitekt på Tengbom i Helsingborg. Hon kommer senast från Inter Ikea Systems Service där hon i fyra år varit arkitekt på Store design and retail architecture.

Björn Sjöholm är ny BIM-ansvarig arkitekt på Tengbom i Malmö. Han kommer senast från Sweco Architects i Malmö.

Jenny Askåsen är ny arkitekt och certifierad sakkunnig av tillgänglighet på Tengbom i Göteborg. Hon är omskolad arbetsterapeut och har tidigare arbetat på Tyréns i Göteborg.

Ludvig Hofsten är ny arkitekt på Tengbom i Malmö, studion för inredning och arkitektur. Han är nyutexaminerad från LTH.

Jonas Högberg är ny biträdande studiochef på Tengbom i Stockholm, studion för infrastruktur och industri. Han kommer senast från Sweco och har tidigare jobbat på Lomar arkitekter, Wåhlin arkitekter och Olle Rex arkitektbyrå.

Annika Eriksson-Lindberg är ny arkitekt på Tengbom i Uppsala, studion för arkitektur och inredning. Hon kommer senast från Maf arkitektkontor i Luleå.

Tobias Ossmark är ny uppdragsansvarig arkitekt på Tengbom i Stockholm, studion för hälsa och life science. Han är utbildad på KTH-A och kommer senast från Carlstedt arkitekter i Nyköping.

Love Brostedt är ny arkitekt på Tengbom i Uppsala, studion för arkitektur och inredning. Hon är nyexaminerad arkitekt från UMA och har tidigare varit praktikant på samma kontor.

Mer att läsa