Gå till innehållet

Här är veckans arkitekter på nya jobb

Falköping, Danderyd, Stockholm, Göteborg och Malmö. Här finner vi veckans skörd av tio arkitekter som fått nya spännande jobb.

Johanna Rydin är ny arkitekt på Link arkitekturs kontor i Falköping. Hon kommer senast från Ateljé Arkitekten i Väst i Skara.

Axel_Bohlemark

Axel Bohlemark är nyanställd landskapsarkitekt på Wingårdhs arkitektkontor i Göteborg. Han kommer närmast från Fojab arkitekter och har tidigare arbetat på Gehl architects, Funkia och White.

Emelie Siemonsen

Emelie Siemonsen är sedan i april arkitekt på studio bostad på Semrén & Månsson i Stockholm. Hon har tidigare jobbat på Belatchew Arkitekter, Hauschild+Siegel och Henning Larsen Architects i Danmark.

Eva Ryberg

Eva Ryberg är ny handläggande arkitekt och del av studio bostad på Semrén & Månssons Stockholmskontor. Hon kommer senast från Tengbom och har tidigare jobbat för Le Pain Quotidien i London.

TheresAndreasson

Theres Andreasson är sedan den 1 september fast anställd på Semrén & Månsson i Göteborg. Hon är arkitekt och har tidigare arbetat på kontoret under ett år som trainee.

gunnel sandestedt

Gunnel Sandestedt är ny uppdragsansvarig landskapsarkitekt på Tema i Stockholm. Hon är utbildad på SLU och kommer senast från Sweco.

jonas_carlsson1 (002)

Jonas Carlsson, planeringsarkitekt, är nu planarkitekt på Kommunledningskontoret, Plan- och exploatering på Danderyds kommun. Han var tidigare nationell nätverksledare för stadsbyggnad på Sweco.

Cornelis Uittenbogaard

Cornelis Uittenbogaard har börjat hos Stiftelsen Tryggare Sverige som stadsplanerare och ska utveckla arbetet med trygghet och brottsförebyggande stadsplanering. Han ska nu främst leda utvecklingen av det nationella konceptet BoTryggt2030.

Nina Storsveen

Nina Storsveen blir ny avdelningschef för stadsutveckling och miljö på Tyréns. Hon är planeringsarkitekt utbildad vid Blekinge tekniska högskola och kommer senast från Länsstyrelsen i Västra Götalands län där hon var utvecklingsledare och funktionschef.

larsgunnarssonNY

Lars Gunnarsson är sedan den 3 oktober anställd som ansvarig arkitekt hos Krook & Tjäder i Malmö. Han kommer senast från Sweco Architects där han var verksam sedan 2006.

Mer att läsa