Gå till innehållet

Här är kollegorna som klivit vidare i karriären

Nya studiochefer, en före detta vd som byter företag och en familjeföretagare som fått fast anställning. Detta är några av godbitarna i veckans rapport om folk på nya jobb.

Josefin Klein och Vesna Vasiljkovic är nya studiochefer på Tengboms Öresundskontor, för vård och skola respektive arkitektur och stadsbyggnad. Josefin Klein är arkitekt och kommer senast från Sweco Architects och dessförinnan Metro Arkitekter. Vesna Vasiljkovic är också arkitekt och kommer senast från stadsbyggnadskontoret i Lund och dessförinnan White.

Erik Hovlin

Erik Hovlin blir ny delägare på Murman Arkitekter. Han kommer närmast från Nyréns arkitektkontor där han varit uppdragsansvarig för större projekt och tidigare vd. Han kommer in som tredje delägare vid sidan av Ulla Alberts och Helena Andersson.

Ylva Larsson

Ylva Larsson är har blivit anställd som strateg på Landstingets Trafikförvaltning där hon arbetar med fastighetsutveckling i kollektivtrafikens miljöer. Den egna arkitektverksamheten i familjeföretaget Loggia arkitekter fasas nu över till Alma Arkitekter.

Frida_Gunnarsson

Frida Gunnarsson är nyanställd som medverkande arkitekt på Arkitektstudio Witte. Hon är utbildad på Kungliga Danska Konstakademins Skola för Arkitektur i Köpenhamn och kommer närmast från Berndtsson Arkitekter.

Eva_Nyberg

Eva Nyberg är ny medverkande arkitekt på Arkitektstudio Witte. Hon är utbildad på KTH och kommer från Metod Arkitekter i Stockholm. Hon kommer även hålla i byråns långsiktiga kommunikation.

Peter_Kinnmark

Peter Kinnmark är ny kreativ chef på Arkitektstudio Witte. Han har en magisterexamen i arkitektur från Kungliga Danska Konstakademins Skola för Arkitektur i Köpenhamn och kommer senast från Marge Arkitekter.

Nicolae_Stanca

Nicolae Stanca är ny medverkande arkitekt på Arkitektstudio Witte. Han kommer senast från Nordisk Kombination Arkitekter i Stockholm och är utbildad på Universitetet för Arkitektur- och Stadsplanering Ion Mincu i Bukarest.

Samuel Norberg

John Norberg har börjat som arkitekt på Krook & Tjäder i Göteborg. Han har flera års erfarenhet, främst av nybyggnation inom kontor och handel. Han kommer senast från Rstudio for Architecture.

Samuela Traini

Samuela Traini är ny arkitekt på Krook & Tjäder i Göteborg. Hon har lång internationell erfarenhet från Basel, Milano och Barcelona där hon bland annat drivit bostadsprojekt, vårdbyggnadsprojekt och inredningsuppdrag.

Mer att läsa