Gå till innehållet

Här är kollegorna som fått nytt jobb

Ett nytt gäng på Link, en återvändare till Krook och Tjäder och en ny kontorschef på BSK finns i veckans rapport om arkitekter på nya jobb.

Maria Jonsson är nyanställd inredningsarkitekt på Link arkitekturs nyöppnade kontor i Skellefteå. Hon är utbildad vid Konstfack i Stockholm och kommer senast från White arkitekter i Göteborg.

Johanna Larsen är nyanställd arkitekt på Link arkitekturs nyöppnade kontor i Skellefteå. Hon är utbildad vid KTH i Stockholm och UDK i Berlin och kommer närmast från Collage Arkitekter.

Fernando Menendez är ny arkitekt på Link arkitektur i Stockholm. Han har studerat arkitektur vid Universidade da Coruña i Spanien och har under de senaste åren frilansat.

Isabelle Gyllengahm Flimel är nyanställd arkitekt på Link arkitekturs nyöppnade kontor i Skellefteå. Hon har utbildat sig vid KTH i Stockholm och ETH i Zurich och kommer närmast från Collage Arkitekter.

 

Zygimantas Karalaitis är ny arkitekt på Link arkitektur i Stockholm. Han har studerat arkitektur vid Aalborg University och Queen’s University i Belfast.

Malin Christenson är nygammal arkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Hon kommer tillbaka efter att senast ha arbetat på Arkitektbyrån design och dessförinnan på Krook och Tjäder i flera år. Hon kommer nu främst att fokusera på kontor.

Pär Lindström har rekryterats till tjänsten som kontorschef på BSK arkitekter i Malmö. Han kommer närmast från Sydark Konstruera där han har arbetat som ansvarig arkitekt.

Mer att läsa