Gå till innehållet

Här är kollegorna som fått nya jobb

En dataspelsarkitekt, två kända stockholmsprofiler och ett gäng nyblivna studiochefer. Dessa och ännu fler finner du i veckans rapport om folk på nya tjänster.

Nick Leavy är ny arkitekt på Tengboms studio för Archtech och Future. Han har tidigare drivit den egna verksamheten Modified State Studios och jobbat med olika dataspelsmiljöer, till exempel City of Glass i spelet Mirror’s Edge Catalyst.

AH_hemsida

Anna Söderberg har börjat på Söderberg Stockholm. Hon är arkitekt och byggnadsingenjör och arbetade tidigare på Wingårdhs som uppdragsansvarig arkitekt och kontorschef.

karin ahlzen

Karin Ahlzén har blivit projektchef på Stockholms stadsledningskontor, med ansvar för Fokus Skärholmen, ett stadsutvecklingsprojekt för minst 4 000 bostäder. Hon är arkitekt och har tidigare arbetat som fastighetsutvecklare på Akademiska Hus. Innan det var hon kontorschef för White arkitekter i Stockholm.

Peter Åberg - stor

Peter Åberg är ny arkitekt på Tyréns och ska stärka företagets satsning på arkitektur i västra Sverige. Han kommer närmast från White där han arbetat i 20 år och med särskild inriktning på vårdbyggnader.

Alexandra Brunius

Alexandra Brunius har blivit fast anställd på Sydark Konstruera. Hon är utbildad i Skottland och har en Bachelor of Science with First Class Honours i Architectural Technology vid Edinburgh Napier University.

Sarah Håmark

Sara Håmark har också blivit fast anställd arkitekt på Sydark Konstruera. Hon är utbildad på Arkitektskolan i Lund, där hon även varit anställd som mentor. Hon har även erfarenhet från plan- och byggavdelningen i Östersunds kommun och från Scheiwiller Svensson arkitektkontor.

sweco

Anna Undén, Samuel Martin, Sandra Westin, Madeleine Nobis, Sara Tärk, Mats Aldefelt, Henrik Näsström och Louise Lindquist Sassene är nya studiochefer inom arkitektur, landskapsarkitektur och stadsplanering på Sweco Architects runt om i Sverige.

Mer att läsa