Gå till innehållet

Här är kollegorna som fått nya jobb

Nytillskott på Werket arkitekter, två bilbranschspecialister och ett gäng landskapsarkitekter på nya anställningar. Det är smakprov ur veckans rapport om folk som tagit nya kliv i karriären.

Jasper van Rossum är ny arkitekt på Werket arkitekter. Han är utbildad vid Eindhoven University of Technology i Eindhoven, Nederländerna och vid Chalmers Tekniska Högskola.

Annegret Wahlicht är också ny arkitekt på Werket arkitekter. Hon är utbildad vid Bauhaus-Universität Weimar, där hon även arbetat som forskningsassistent. Hon har tidigare praktiserat hos bland annat Rohdecan Architekten i Dresden.

 

Henrik Brodén har rekryterats som handläggande arkitekt till Werket arkitekter. Han är utbildad på Chalmers och kommer närmast från Agnasark i Leksand och tidigare Bau i Stockholm.

Erik Fornander är ny arkitekt på Ettelva och ska stärka företagets affärsområde Automotive som jobbar med varumärkesarkitektur och byggnadsprojektering inom bilbranschen. Han kommer senast från XYZ Design och Projektering.

Adriana Resende är också ny arkitekt på Ettelva och ska stärka företagets affärsområde Automotive. Hon har arbetat som arkitekt för Ford i Brasilien i 15 år.

Emma Svensson är ny landskapsarkitekt på Sweco i Halmstad. Hon har nyligen avslutat sin utbildning på SLU i Alnarp.

Hanna Hjalmarsson arbetar som landskapsarkitekt på Sweco. Hon byter nu kontor och flyttar från Stockholm till Halmstad i augusti.

Hannes Angergård är ny landskapsarkitekt på SWMS arkitektur. Han är utbildad vid SLU Ultuna och har tidigare arbetat på Uppsala kommuns trafikkontor.

Sofia Larsson är ny landskapsarkitekt på SWMS arkitektur. Hon är utbildad vid SLU Alnarp och kommer senast från Tema.

Lisa Wingård börjar jobbet som uppdragsansvarig inredningsarkitekt på Tengbom Göteborg i september. Hon kommer senast från Stylt.

Cong You är ny landskapsarkitekt på Sweco Architects i Uppsala. Hon är utbildad i Peking, Kina och har över 10 års erfarenhet från både stora och små projekt.

Selma Broström är också ny landskapsarkitekt på Sweco Architects i Uppsala. Hon är nyutexaminerad från SLU Ultuna och har varit timanställd sedan 2015.

Andrea Hagerfors är också nyanställd landskapsarkitekt på Sweco Architects i Uppsala. Hon är nyutexaminerad från SLU Ultuna och har tidigare arbetat på Mälark i Västerås.

Mer att läsa