Gå till innehållet

Här är kollegorna på nya jobb

Nya medarbetare på Atkins, Norconsult, Utopia, AIX och Murman finns i veckans rapport om arkitekter som klivit vidare i jobbkarriären.

Eva Enflo är landskapsarkitekt och ny regionchef för samhällsplanering och miljö på Atkins Snc Lavalin i Stockholm. Hon kommer senast från Cedervall arkitekter där hon var teamledare.

Jenny Arensberg är ny uppdragsansvarig inredningsarkitekt på Norconsult i Stockholm. Hon har magisterexamen från Konstfack och kommer närmast från Nyréns arkitektkontor där hon arbetat i sju år.

Alexandra Mohlin är ny arkitekt hos Utopia arkitekter. Hon jobbade tidigare som handläggande arkitekt och var delägare på ÅWL arkitekter och arbetade innan det på Tengbom.

Lotta Cronsjö Gest, inredningsarkitekt, är ny medarbetare på AIX. Hon är utbildad på Konstfack samt på Kunstakademiets arkitektskole i Köpenhamn och kommer närmast från Utrikesdepartementet där hon arbetat med Sveriges ambassader och konsulat. Tidigare har hon arbetat på Sandellsandberg och Tema arkitekter samt i egen firma.

Gavin Sanotti är ny arkitekt på AIX och ska stärka kontorets träbyggnadskompetens. Han är från Newcastle i Australien där han också är utbildad och har arbetat i Sverige i fyra år, senast på Daniel Fagerberg arkitekter.

Tove Hidemark är ny arkitekt på Murman arkitekter. Hon är utbildad på LTH och kommer närmast från Magnus Ståhl arkitektbyrå.

Mer att läsa