Gå till innehållet

Han intar ny tjänst på Sweco

Daan Cedergren blir ny affärsutvecklingschef för arkitektverksamheten på Sweco Architects och toppar veckans rapport om folk på nya jobb.

Daan Cedergren har utsetts till den nya tjänsten som äffärsutvecklingschef för arkitektverksamheten på Sweco Architects. Han är arkitekt och har arbetat på Sweco sedan 2001, först som studiochef och därefter i rollen som regionchef i Stockholm. Han ingår även i Sweco Architects ledningsgrupp.

Filip Jacobson är ny handläggande arkitekt på Arkitektstudio Witte. Han är utbildad på Kunglige Danska Konstakademins skola för arkitektur i Köpenhamn och kommer senast från Berglund arkitekter.

Cecilia Krook är anställd som inredningsarkitekt på Krook och Tjäder Göteborg. Hon kommer senast från Tyréns.

Johanna Abraham är ny partner på Arkitektbruket. Hon är arkitekt och utbildad på KTH i Stockholm och EPFL i Lausanne och kommer närmast från Sandellsandberg.

Piotr Pietras är ny arkitekt på BAU. Han tog sin kandidatexamen i arkitektur vid Warsaw school of Technology i Polen och gjorde sedan sin master på arkitekthögskolan i Lund. Han har praktiserat på JEMS Architects i Warszawa och har nu flyttat till Stockholm.

Mathias Eliasson är ny arkitekt på BAU. Han är nyexaminerad från universitetet Europea i Madrid och har en KY som byggnadsingenjör från Nackademin i bagaget. Han har även praktiserat på White.

Nicole Morel är ny inredningsarkitekt på Mer. Hon har mångårig erfarenhet av projekt inom bland annat kontor, skola och förvaltning och kommer senast från White.

Mer att läsa