Gå till innehållet

Han blir ny vd på Reflex

Marco Testa hart utsetts till vd och är en av arkitekterna i veckans rapport om folk på nya jobb.

Marco Testa har utsetts till ny vd på Reflex Arkitekter och tillträder i juni 2017. Han är partner i företaget sedan 2012 och har varit anställd på Reflex sedan 2008. Marco Testa tog sin arkitektexamen i Italien och har tidigare arbetat internationellt både i Japan och USA.

johan linnros

Johan Linnros är avgående vd på Reflex Arkitekter. Han är en av Reflex grundare, som varit vd sedan starten 1999. Han kommer att fortsätta som partner och uppdragsansvarig arkitekt samt verka i kontorets strategiska ledning och styrelse.

Fotograf Tommy Jansson, #fotograftommy, www.tommyjansson.com

Sofia Andersson är nyanställd landskapsarkitekt på Wi landskap. Hon kommer närmast från Svenska Bostäder där hon arbetat med bostadsmiljöer, såväl i nyproduktion som upprustning. Hon har också kommunal erfarenhet som anställd på Täby kommun.

gäng studio stockholm

Robert Davidsun, arkitekt som senast arbetat på Wick Architecture and Design i Los Angeles, är en av flera nyrekryteringar på Studio Stockholm Arkitektur. Han har sällskap kollegorna Luca Antonietti, arkitekt som senast arbetat på Studio Libeskind i Zurich, David Ballester, inredningsarkitekt som senast arbetat på Design Your Living, Guilio Zanetti, arkitekt som senast arbetat med egen verksamhet i Italien och Michaela Cho, arkitekt som senast arbetat på Relativity Architects i Los Angeles.

 

Är du arkitekt, planeringsarkitekt, inredningsarkitekt eller landskapsarkitekt och har bytt jobb? Mejla oss en kort text med namn, titel, ny tjänst, tidigare tjänst och ev utbildning. Bifoga en liten högupplöst porträttbild med ditt för- och efternamn som filnamn och skicka till nyttjobb@arkitekt.se. Vi redigerar och publicerar löpande på webben och i papperstidningen.

Mer att läsa