Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Fojab öppnar kontor i Göteborg

Fredrik Kjellgren blir kontorschef när Fojab öppnar Göteborgskontor.

Arkitektföretaget Fojab har sedan tidigare kontor i Malmö, som är huvudkontor, i Stockholm och i Helsingborg. Nu öppnar företaget också ett kontor i Göteborg.

– Det kan förstås uppfattas som kaxigt att vi expanderar mitt i en lågkonjunktur och vikande byggmarknad, men vi ser en stark utveckling och potential i Göteborg och Västsverige. Vi riggar organisationen nu så att vi är redo när det vänder, säger Fojabs vd Daniel Nord i ett pressmeddelande.

Först att rekryteras till Göteborgskontoret är Fredrik Kjellgren. Han är arkitekt och inredningsarkitekt och har tidigare startat och drivit arkitektföretaget Kjellgren Kaminsky som han sålde för två år sen. Nu blir han kontorschef för Fojab i Göteborg.

– Fojab har genomfört några fantastiskt fina projekt, stora komplexa byggnader med hög arkitektonisk nivå och med omsorg om detaljerna. Jag känner att vi delar värdegrund, vi har samma tankar om arkitektur, hur man jobbar tillsammans och hur man driver företag, säger Fredrik Kjellgren i pressmeddelandet.

Mer att läsa